недеља, јул 14, 2024
NaslovnaINFOTuristička ponuda Piijepolja na Sajmu turizma u Beogradu

Turistička ponuda Piijepolja na Sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija Prijepolja predstavlja potencijale na ovogodišnjem Beogradskom Sajmu turizma, koji se održava na štanduTurističke organizacije regije Zapadna Srbija .

U fokusu predstavljanja su svi turistički aduti Prijepolja i njegovog okruženja, ali i zanatski proizvodi i prehrambeni proizvodi koji su plod vrednog rada lokalnih stanovnika.

Ovaj sajam pruža izuzetnu priliku za promociju turističkih destinacija i brendova, te je prisustvo Prijepolja od velikog značaja za dalji razvoj turizma u ovom delu Srbije. Posetioci Sajma imaju priliku da se upoznaju sa raznovrsnom ponudom koju Prijepolje nudi, od kulturnih, verskih znamenitosti do gastronomske ponude koja privlači sve veći broj turista.

Turistička organizacija Prijepolja se nada da će njihova prisutnost na Sajmu turizma doprineti većem interesu turista za posetu ovom prelepom delu Srbije, bogatom istorijom, kulturom i tradicijom.

Prvog dana sajma turizma, štand Turističke organizacije Prijepolje posetio je ministar turizma i omladine Husein Memić koji je u razgovoru sa našim saradnicima istakao kako uvek sa zadovoljstvom poseti naš štand i da je Prijepolje destinacija koja ima puno turističkog potencijala koji treba razvijati.

Drugi dan sajma turizma u Beogradu, štand Turističke organizacije Prijepolje posetio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, Nikola Selaković koji se složio da je Prijepolje destinacija koja zaslužuje da se nađe u samom vrhu top turističkih destinacija obzirom na mnoštvo prirodnih lepota i bogate istorije kao i da je izgradnja hotela u Prijepolju prioritet kako bi se što više doprinelo razvoju turizma u našoj opštini.

Trećeg dana sajma, štand Turističke organizacije Prijepolje posetio je poznati grčki bloger @antonis_leiv iz Soluna koji već godinama unazad istražuje lepote Srbije i svoja iskustva deli sa preko 250.000 pratilaca na društvenim mrežama. Očaran prirodom i odličnom gastronomskom ponudom Srbije, prepoznao je i Prijepolje kao interesantno mesto koje zaslužuje da bude promovisano u svetu kao destinacija bogatog kulturno – istorijskog nasleđa, prirodnih lepota i tradicionalnih gastronomskih specijaliteta.

Štanda Turističke organizacije regije Zapadna Srbija i Prijepolja prvog dana sajma posetio je predsednik opštine Drago Popadić koji je istakao da će i u narednom periodu nastaviti da podržava rad Turističke organizacije Prijepolje.

Mirjana Dosković / Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR