SVE JE PUKLO! NE RADE FEJSBUK, INSTAGRAM I VACAP: Milioni korisnika u problemu! Kompanija nema komentar!

Hiljade korisnika Instagrama i Fejsbuka trenutno imaju problema sa ovim popularnim aplikacijama

Tri aplikacije – koje su sve u vlasništvu Fejsbuka i rade na zajedničkoj infrastrukturi – sve su potpuno prestale da rade nešto pre 17 sati. I drugi proizvodi koji su deo iste porodice aplikacija, poput Fejsbuk Vorkplejsa, takođe su prestali da rade.

Posetioci Facebook stranice jednostavno su videli stranicu sa greškom ili poruku koju njihov brauzer nije mogao povezati. Aplikacije Vacap i Instagram nastavile su raditi, ali nisu prikazale novi sadržaj, uključujući poruke poslane ili primljene tokom problema.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=234&loc=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fplaneta%2F3780811%2Fpao fejsbuk i instagram hiljade korisnika u problemu&referer=https%3A%2F%2Fwww.google - SVE JE PUKLO! NE RADE FEJSBUK, INSTAGRAM I VACAP: Milioni korisnika u problemu! Kompanija nema komentar!

Prekidi na Fejsbuku se dešavaju relativno retko, ali imaju veliki uticaj, ne samo zato što utiču na tri najveće svetske aplikacije.

Kompanija je često u nedoumici u vezi sa uzrocima bilo kakvih problema i nema tendenciju da ih objašnjava čak i nakon što se reše.

Independent

Loading Facebook Comments ...

1 COMMENT

  1. Svi mi koji radimo preko drustvenih mreza i ciji prihodi zavise od promocija smo dva dana bili bas u haosu. I dalje ne radi sve kako je radilo pre. Zaista fascinantno koliko smo zavisni od interneta i odredjenih aplikacija. Licne profile i ne koristim, ali sam se oko poslovnih uplasila.

Leave a Reply