недеља, јун 23, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJESportski zavez opštine Prijepolje izdao saopštenje povodom saobraćajne nesreće u kojima su...

Sportski zavez opštine Prijepolje izdao saopštenje povodom saobraćajne nesreće u kojima su učestvovali sportisti Prijepolja

U našu redakciju je stiglo saopštenje od Sportskog saveza Prijepolje koje prenosimo u celosti :

Kombi Sportskog saveza  opštine Prijepolje je prodat u Sjenicu , a to su uradili bivši zaposleni u Sportskom savezu Eldar Lisica i Savo Pušica na ime naplate svojih potraživanja za zarade. Treba napomenuti da te njihove  navodne zarade su falsifikovane  i do njih su došli na vrlo pokvaren i nesportski način  „održavanjem“ lažnih skupština na kojima nisu imali potrebnu većinu za odlučivanje ,a imamo i saznanje da uopšte  nisu ni održane već su njih dvojica odradili potrebne papire , uplatili taksu i poslali u APR kako bi se upisali kao zastupnici. O svemu smo obavestili i tužilaštvo u Prijepolju koje iz nama nepoznatih razloga nije reagovalo- a možda nisu reagovali po partijskoj poslušnosti bivšim predstavnicima vlasti u Prijepolju .

Većina klubova članica u Sportskom savezu je potpisala izjavu pod krivičnom i materijalnom odgovornošću da njihovim skupštinama nisu prisustvovali pa se postavlja pitanje ko im je dao legitimitet za promene u APR-u? O ovim postupcima bi trebalo da se pozabavi Policija i Odeljenje za borbu  protiv kriminala i korupcije.

Pomenuti dvojac Pušica-Lisica je sport u Prijepolju shvatio kao ličnu svojinu kao nešto što im je Bogom dato i da samo mogu oni tu  da rade , a zaboravili su kako su tu dovedeni, a istine radi dovedeni su kao partijski kadrovi  DS-a i  SDP-a. Drsko i bezobrazno su sebi odrezali plate kao da su u najmanju ruku predsednici opštine i direktori javnih preduzeća, a kamoli nevladine organizacije koja se projektno sufinansira  iz budžeta Opštine. Veli sportski radnici Pušica -Lisica su i kombi ,koji je kupila opština  Prijepolje za sportiste koristeći falsifikatima ,prodali, sve  „brinući “ se za sportiste kako će ići na utakmice!!!

Eto tako su zbog „prevelike brige“ tandema Lisica-Pušica i mladi fudbaleri Polimlja  na utakmicu morali putovati kombijem prevoznika iz Priboja sa kojim su doživeli saobraćajnu nezgodu  i samo pukom srećom prošli bez teških telesnih povreda i ne daj Bože i gorih posledica . Toliko o njihovim dobrim namerama ,sportskim motivima i brigom za opšte dobro prijepoljskog sporta i društva uopšte!!!

I nije ovde kraj njihovim podmetanjima protiv sportista i sporta u gradu, tandem Lisica -Pušica iz samo njima znanih razloga podnose kojekakve prijave , tužbe, ali samo protiv klubova za koje znaju da ne podržavaju njih. Problem Lisice i Pušice je što ti klubovi na koje su udarili rade sve kako treba, pa su njihovi postupci samo još jedna pakost i  pokušaj da se naškoti samo  pravim sportistima i da skrenu pažnju sa svojih nečasnih radnji i štete koju svakodnevno nanose celokupnom prijepoljskom sportu.

Lisica Eldar i Pušica Savo su svojim nezakonitim postupcima, falsifikatima i  raznim drugim činjenjem konstatno blokirali i ometali funkcionisanje sportskih klubova u Prijepolju, a vidno je da su angažovani i na uličnim protestima „1 od 5 miliona“ i to u prvim redovima ,što samo ukazuje da njihova priča i nekolicine njihovih saradnika je direktno povezana sa delovanjem opozicije u Prijepolju i državi. Toliko o njihovoj priči kako sport i politiku ne treba mešati, a oni umešani do guše glavni huškači, , što za Pušicu nije ni čudno,ali je čudno šta tu radi Lisica,kad lider njegove partije SDP ne podržava ove proteste!!! Da li njegovo lider Ljajić zna za delovanje visoko pozicioniranog Lisice na svojoj odborničkoj listi u Prijepolju.Ili on ima nalagodavce u Prijepolju kojima nije bitno šta im naređuje lider iz Beograda?, kaže se u saopštenju Sportskog saveza opštine Prijepolje.

 

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR