недеља, јул 14, 2024
NaslovnaZLATIBORSki sezona na Zlatiboru u punom zamahu

Ski sezona na Zlatiboru u punom zamahu

Ova zimska sezona je bila naklonjena ljubiteljima skijanja, a ski staze na Zlatiboru rade punim kapacitetom. Za rekreativne smučare i početnike padina na Obudojevici je idealna. Staze su dobro utabane i spremne tako da svi ljubitelji zimskih sportova mogu da uživaju u skijanju, sankanju i snoubordingu.

Ski škole na Zlatiboru rade punim kapacitetima a među polaznicima je najviše najmlađih skijaša. Ski škola Profesional koja će uskoro obeležiti i deceniju postojanja je i ove sezone uvela niz novina za sve polaznike. Poligon za učenje osnova skijanja je ove godine dosta veći, a školska staza ima dužinu od oko 200 metara.

“Imamo veliki broj polaznika i u 2019.godini. Postojeći model obuke smo ove sezone dodatno unapredili tako da naši polaznici sada imaju na raspolaganju i slalom stazu. Škola skijanja i dalje ima pet časova a dobija se A1 nivo diploma na kraju, istakao je instruktor Bojan Šukilović za zlatibor.tv

Od početka godine više od 300 mališana je savladalo osnove skijanja, a svi polaznici su dobili i diplome koje potvrđuju da su kandidati u savladali osnove skijanja gde su najvažniji paralelno penjanje, paralelni zavoj i zaustavljane. Pored osnovnog kursa Škola ima u ponudi i napredni kurs koji se realizuje na stazi kod ski lifta.

Instruktorski tim, Bojan, Ivan i Darko su svakog dana na skijalištu kod Obudojevice gde se obučavaju nove generacije mladih skijaša i snoubordera. U školi naglašavaju da su cene obuke ostale iste kao i prethodne godine i da čas košta 1.000 dinara i da je za sve polaznike obezbeđena i oprema za sve uzraste. Sve detaljnije informacije i rezervacije termina se mogu dobiti na telefone: 069/30-444-61 (Bojan) i 069/322-40-59 (Ivan).

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR