петак, мај 24, 2024
NaslovnaKOMŠILUKSKANDAL U NOVOM PAZARU - Trener mesecima silovao dečaka, a onda je...

SKANDAL U NOVOM PAZARU – Trener mesecima silovao dečaka, a onda je otkrivena njegova KRIMINALNA MRAČNA TAJNA

Fudbalskom treneru D. T. (28) iz Novog Pazara određen je pritvor do 48 sati zbog sumnje da je od leta prošle godine više puta silovao maloletnog dečaka (14) koji je trenirao fudbal u klubu u kojem je uhapšeni D. T. radio, saznaje „Blic“.

 

Prema nezvaničnim informacijama, D. T. je primoravao dečaka da mesecima dolazi u njegov stan gde ga je silovao i seksualno zlostavljao, a navodno mu je zauzvrat obećavao uspešnu fudbalsku karijeru.

Kako više nije mogao da trpi torturu, mališan se povukao u sebe i počeo čudno da se ponaša što su primetili njegovi prijatelji i nastavnici koji su preporučili školskom psihologu da obavi razgovor sa njim.

– Tokom razgovora, dečak se poverio psihologu i kazao da je žrtva seksualnog zlostavljanja. Nakon toga, psiholog je obavestio direktora, a on roditelje i policiju koja je započela istragu. Naložen je i lekarski pregled dečaka koji je potvrdio da je silovan – priča naš izvor iz istrage.

Nakon saslušanja, protiv D. T. je podneta krivična prijava za delo silovanje, stav treći, koji se odnosi na silovanje maloletnika i za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina.

Kako je prilikom pretresa, u njegovom stanu pronađen i gasni pištolj, on je osumnjičen i za nedozvoljeno držanje oružja.

Hapšen u Beču zbog sumnje da je maltretirao, tukao i ucenjivao decu

Prema saznanjima „Blica“ D. T. je pre četiri godine, zajedno sa još dva mladića, uhapšen u Beču, u velikoj akciji austrijske policije.

Njih trojica su uhapšena zbog sumnje da su maltretirali, tukli i ucenjivali decu, a kako je saopštila policija u Beču, sumnja se da su od mališana uzeli preko 20.000 evra.

Pored toga, D. T. je i tada bio osumnjičen da je seksualno napastvovao nekoliko dece, uz pretpostavke policije da je broj žrtava bio veći.

Da li je zbog tih krivičnih dela i osuđen, nije poznato, ali je prema našim saznanjima on pre godinu dana počeo da radi kao trener u jednoj školi fudbala u Novom Pazaru. Prema nezvaničnim informacijama, nedavno je otpušten sa tog posla. (Blic)

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR