петак, фебруар 23, 2024
NaslovnaINFOSelaković: Srbija bira da li će nastaviti da ide napred ili se...

Selaković: Srbija bira da li će nastaviti da ide napred ili se vraća u prošlost

PRIJEPOLJE – Funkcioner SNS Nikola Selaković posetio je danas opštinu Prijepolje gde je obišao manastir Mileševu, a potom održao sastanak sa partijskim simpatizerima na temu ozbiljnih projekata u ovoj opštini, ali i celom Zlatiborskom okrugu.

Tema sastanka bili su parlamentarni izbori 17. decembra kada, prema njegovim rečima, Srbija bira da li će nastaviti ubrzano da se kreće putem budućnosti i ekonomskog ozdravljenja.

„Srbija 17. decembra bira da li će da se kreće napred i da otvara nova radna mesta, da gradi puteve, pruge, da uredi i u potpunosti revitalizuje Barsku prugu do granice sa Crnom Gorom, da gradimo put od Prijepolja preko Mileševe, Kosatnice, do Vodene Poljane. Dakle da izađe prvi put iz Prijepolja asfaltni put na Zlatar, jer je u planu da se radi brza saobraćajnica koja će spojiti novi auto put koji ide od Požege prema Boljaru, brza saobraćajnica koja će spojiti Novu Varoš, Priboj i Prijepolje sa tim budućim auto putem”, rekao je Selaković.

Selaković je istakao da su zavidni rezultati postignuti upravo zahvaljujući politici predsednika Aleksandra Vučića.

„Uspeli smo zahvaljujući politici predsednika Aleksandra Vučiča da Srbiji vratimo život, da Srbiju finansijski i ekonomski stabilizujemo, da Srbija danas bude zemlja u kojoj plate i penzije sigurno rastu svake godine, jer kada povučemo crtu i vidimo koliko smo više zaradili , možemo da izdvojimo i pomognemo onima kojima je pomoć potrebna , pre svega penzionerima kao i radno nesposobnim licima koja primaju socijalnu pomoć i koji su teško bolesni”, kazao je Selaković i dodao da je više novca uloženo u zdravstvene ustanove, u planu je da uradimo ZC u Užicu koji će biti Regionalni KC i biti od značaja za čitav Zlatiborski okrug, kao i za ljude koji žive i u Pljevljima, Čajniču, sve do Višegrada, odnosno sve koji žive u u istočnom delu Republike Srpske.

Prema njegovim rečima Srbija 17. decembra bira da li će nastaviti da ide napred ili će se vraćati u prošlost kada su zatvarane fabrike, ljudi ostajali bez posla i kada je vladalo beznađe i učmalost.

„U nedelju takođe bira i Prijepolje koje ima ozbiljnu šansu samo ako prati republičku vlast , ako postoji vertikala vlasti od vrha države, od predsednika države, predsednika Vlade i čitave Vlade pa ovde do svake lokalne samouprave . Ja sam uveren da će se ceniti ozibljan rad u kratkom periodu od kako je na čelu opštine naš Drago Popadić, ceneći pre svega njegov ozbiljan rad i entuzijazam i energiju i činjenicu da je neko ko se trudi da Prijepolje vodi u korak sa načinom kako Aleksandar Vučić vodi Srbiju i da čemo u Prijepolju biti u prilici da nastavimo da obavljamo lokalnu vlast na ponos i korist stanovnika ovog kraja i da ćemo iz godine u godinu viđati još veći napredak“, rekao je Selaković.

Izvor : Tanjug

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR