четвртак, јун 13, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEPrijepolje opet na naslovnim stranama portala širom Srbije

Prijepolje opet na naslovnim stranama portala širom Srbije

 

Bili smo svedoci proteklih dana nemilih događaja u Prijepolju, a i jutros smo ponovo na naslovnim stranama . Juče oko 13. časova dogodila se tuča srednjoškolaca posle nastave, nedaleko od Vladičanskog dvora. U toj tuči jedan dečak je zadobio lakše povrede na glavi u vidu ogrebotina, posekotina. Hitna pomoć brzo je reagovala i prevezla povređenog u bolnicu gde su povrede sanirane i dete upućeno na dalju opservaciju. Dete je u startu bilo konfuzno i dalo izjavu da ga niko nije udario međutim svedoci dva radnika komunalnog su tvrdili ipak da se radilo o tuči. U sam slučaj je uključena i policija koja radi na ovom slučaju. 

Ovo jeste nemio događaj i Prijepolje prestavilo kao grad nasilnika sa čim se naš portal nikako ne slaže. Da ima nasilnika ima , ali manje nego u drugim gradovima. Kad prelistavate naslovne strane jučerašnjih vesti pročitaćete mnogo užasnije stvari kojima se nije pripisivala ovakva konatacija. Ono što svi zaboravljamo jeste kućno vaspitanje koje je malo zatajilo po svoj prilici. Jer svi problemi prvo nastaju u porodici pa se prenose na društvo. Nadam se da nikome nije cilj da ovakve nemile događaje koristi za nešto gore. Nikome ne bi bilo prijatno da naši policajci stoje na svakom ćošku, a ne bi bilo ni moguće. Ni opština u ovakvim slučajevima ne može mnogo toga učiniti. 

Pa šta nam je onda raditi sem edukovati ljude koji se ne snalaze u vaspitanju svoje dece, a tu prvenstvenu odgovornost pored roditelja imaju i obrazovne ustanove, ali i društvo u smislu da primerom pokažemo prave vrednosti. 

Budite uzor svom detetu , pokažite mu svojim primerom da treba da oprosti drugima. 

Prijepolje info

 

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR