петак, мај 24, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEPrijepoljac i Pljevljak krenuli peške na Svetu Goru

Prijepoljac i Pljevljak krenuli peške na Svetu Goru

BIVŠI UČESNIK FARME PONOVO ŠOKIRA NACIJU Čeda napakovao ranac težak 20kg, došao do Hrama Svetog Save da se pomoli Bogu i krenuo peške do Grčke!

Na leđima ranac i vreća za spavanje!

Čedo Đačić – Majka sa Jamajke, poznati pljevaljski kantautor bivši učesnik rijalitija „Farma“ zajedno sa prijateljom i sugrađaninom Aleksandrom Babićem upustio se jutro su veoma ambicioznu avanturu – krenuli su iz Beograda peške do Grčke!Sa rancima teškim preko 20 kilograma i vrećama za spavanje na leđima od Hrama Svetog Save na Vračaru zaputili su se u Solun kako bi obišli staro vojničko groblje „Zejtinlik“ i poklonili se palim srpskim borcima.

Ali to, kažu Čeda i njegov prijatelj rukometaš, neće biti njihova krajnja odrednica, jer posle toga planiraju da odu na hodočašće u Svetu Goru.

– Nije mi prvi put da peške prelazim duge relacije. Pre dest godina sam iz Pljevalja peške došao u Beograd kako bih obišao grob patrijarha Pavla. U Solunu ćemo zapaliti sveće našim slavnim đedovima, a u Hilandaru se pomoliti za zdravlje i sreću napaćenog srpskog naroda. Bog će nam dati snagu da izdržimo ovaj dugi put i sva iskušenja sa kojima ćemo se sresti – priče Čeda.

Njegov prijatelj navodi da ih je na daleki put ispratila jedna divna Beograđanka.

– Strosedilac gospođa Zagorac, uz božiju pomoć krenuli smo jutros oko 8 časova ispred Hrama. Ja u Hilandaru želim da se zahvalim bogu na divnoj porodici koju imam – kazao je.

Čeda i Aleksandar

Čeda i Aleksandar , Foto: Alo!

ALO Prijepolje INFO

 

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR