недеља, јун 23, 2024
NaslovnaNOVA VAROŠPINK.RS DONOSI EKSKLUZIVNI SNIMAK: Evo kako je zapaljen automobil predsednika SO Nova...

PINK.RS DONOSI EKSKLUZIVNI SNIMAK: Evo kako je zapaljen automobil predsednika SO Nova Varoš – Kamera snimila piromana kako podmeće požar

U sredu je na parkingu ispred zgrade u Karađorđevoj ulici u Novoj Varoši izgoreo automobil koji je u vlasništvu predsednika Skupštine opštine Nova Varoš Nikole Jelića.


Jelić je u izjavi za Pink.rs rekao da ga je oko 3 sata i 15 minuta pozvao načelnik policije i rekao da mu gori automobil koji je parkiran ispred kuće.

– Porodica i ja nismo ništa čuli. Da bih istrčao na terasu morao sam da prođem kroz jednu sobu gde mi je spavao najmlađi sin od deset godina i ćerka. Mislio sam da je manja vatra i da prospem lavor vode sa sprata. Međutim to je počelo već da bukti. Ja kad sam otvorio vrata već su počele detonacije – priča nam Jelić i dodaje da su detonacije bile takve da se potresao ceo grad.

Prema njegovim rečima, prizor je bio stravičan i sve je izgledalo kao na filmu.

Autor: Pink.rs

– Sreća je što su vatrogasci došli brzo. Inače, već je bila zahvaćena i plastična tenda, reklama plastična i vatra je pretila da se proširi na kuću. Da je to planulo svi bi izgoreli. U kući sam bio sa četvoro dece – tri ćerke i sin, supruga i majka – rekao je Jelić.

Na snimku sa nadzorne kamere jasno se vidi čovek sa kapuljačom koji prilazi automobilu, poliva ga benzinom, a zatim pali upaljačem. U jednom trenutku je malo falilo da vatra zahvati i piromana. Na snimku se jasno mogu videti i dve detonacije.

Prema našim saznanjima policija je identifikovala počinioca i nalogodavca i oni bi uskoro trebali da se nađu pred licem pravde.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR