Prevrnuo se autobus kod TE Pljevlja

Autobus Autoprevoznog preduzeća „Glušica prevoz“ iz Nikšića sa 37 putnika, na liniji Nikšić-Vrbas, večeras oko 23 sata,prevrnuo se u blizini Termoelektrane Pljevlja. Prema prvim informacijama svi putnici i ako ima teže povrijeđenih, dovezeni su živi u Opštu bolnicu Pljevlja.

Prema saznanjima PVportala do saobraćajne nezgode došlo je nakon sudara autobusa i automobila marke „Mercedes“ pljevlaljskih registarskih oznaka koji je vozio G.D. iz Pljevalja. Autobus je nakon sudara sletio sa puta, prevrnuo se, i završio 15 metara ispod ceste.

Prema fotografijama koje smo dobili sa lica mjesta pravo je čudo da niko nije stardao na licu mjesta.

02 2 1024x683 - Prevrnuo se autobus kod TE Pljevlja04 1 1024x683 - Prevrnuo se autobus kod TE Pljevlja05 1 1024x683 - Prevrnuo se autobus kod TE Pljevlja06 1 1024x683 - Prevrnuo se autobus kod TE Pljevlja

Trenutno su svi ljekari i specijalisti, kao i svo medicinsko osoblje u Pljevljima na radnim mjestima i utvrđuju stepen povreda, a zvuci sirena ambulantnih kola podigli su grad na noge.

Jedan broj lakše povrijeđenih putnika nakon ukazane pomoći smješten je kod rodbine u Pljevljima. Ono što je značajno ispred Opšte bolnice Pljevlja okupilo se nekoliko desetina Pljevljaka, koji su spremni da u slučaju potrebe daju krv.

Mjesto nesreće i povrijeđene obišao je predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović. On je rekao da je za rodbinu putnika obezbijeđen smještaj u hotelu „Pljevlja“.

 

Autobus autoprevoznika „Glušica prevoz“ iz Nikšića, sa 37 putnika, sletio je sinoć oko 22:30 sa glavnog puta u blizini Termoelektrane Pljevlja

Tanja Čvorović (42), povrijeđena putnica iz autobusa, koji je sinoć sletio sa puta u Pljevljima, prevezena je na dalje liječenje u Užice, dok je Dalibor Gazdić (33) upućen u Klinički centar Crne Gore u Podgorici.

Ostali putnici zbrinuti su u u pljevaljskoj Opštoj bolnici, saopštio je za TV Vijesti Milanko Terzić, načelnik te ustanove.

Prijepolje INFO
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply