четвртак, 30 новембра, 2023
HomePRIJEPOLJEPOKRET SOCIJALISTA UZDRMAO POLITIČKU SCENU U SJENICI

POKRET SOCIJALISTA UZDRMAO POLITIČKU SCENU U SJENICI

             U Sjenici izborna trka nikad žešća, za vlast u opštini se bore kao i do sada SDA i SDP, a najveća angazovana opcija okupljena oko SNS u kojoj prednjači Pokret Socijalista polako ali lagano prelazi na lidersku poziciju. Posle osnivanja odbora Pokreta Socijalista u Sjenici koji čine od 13 članova 11 bošnjaka i dva pravoslavca, niko nije očekivao ovaku podrsku Pokreta Socijalista u Sjenici pa ni sam Milovan Milićević poverenik Pokreta Socijalista za Sjenicu.

           -Pravi ljudi su u odboru koji rade na terenu non stop bez prevelikih obećanja i laznih selfija uspeli smo da ojačamo podršku Sjeničaka kao ni jedna opcija do sada. Imamo dosta privrednika koji su nam vetar u ledja i koji su prepoznali stranku na čelu sa našim predsednikom stranke Aleksandrom Vulinom i njegovim zalaganjem za našu Srbiju i naš narod koji u njoj živi, bez obzira na versku pripadnost što je pokazano i dokazano osnivanjem odbora Pokreta Socijalista u Sjenici izjavio je Milovan Milićević poverenik Pokreta Socijalista za Sjenicu.

            -Obilazimo sva mesta, sva sela zaseoke, pričamo sa meštanima koliko možemo izadjemo im u susret oko bilo kakve pomoći, što smo i dokazali za vreme Covida 19. Skoro svi privrednici su uz nas i naši sugradjani. Imamo veliku podršku Milovana a i centrale iz Beograda Predsednika stranke Vulina i direktora stranke Bojana Jočića. Sasvim sam siguran da ćemo na sledećim izborima zajedno sa koalicionim partnerima na čemu sa SNS ostvariti odličan rezultat. Izjavio je Kemal Hajradinovic predsednik odbora Pokreta Socijalista u Sjenici.

Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR