недеља, јул 14, 2024
NaslovnaPOLITIKABranislav Nedimović posetio OO SNS u Prijepolju

Branislav Nedimović posetio OO SNS u Prijepolju

Branislav Nedimović, prvi na listi „Aleksandar Vučić – za našu decu“ posetio je danas Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Prijepolju. Nedimovića dočekali su koordinator naprednjaka za Zlatiborski, Moravički i Raški okrug Krsto Janjušević i Vladimir Babić, nosilac liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” na lokalnim izvorima i kandidat za presednika opštine Prijepolje kao i aktivisti ove partije.

Prilikom posete prijepoljskom odboru Srpske napredne stranke, Nedimović je sa predsednikom Odbora i članovima razgovarao o brojnim aktuelnim temama ali i planovima za naredni period.Фотографија корисника SNS Prijepolje

Obraćajući se prisutnima, Nedimović je kazao da Srpska napredna stranka građanima nudi ekonomski program Srbija 2020-2025, koja za krajnji cilj ima da zaposlenima donese prosečnu zaradu od 900 evra, dok bi penzije iznosile 440 evra. Država će, prema rečima Nedimovića i u narednom periodu pomagati poljoprivrednike u različitim oblastima.IMG-6c6fc33defbeeb41a7bef3d734dd59bf-V

– Jako je važno da podržimo ljude u sektoru poljoprivrede na ovom prostoru. Ova godina koja je pred nama, u pogledu voća biće jedna od boljih godina, sa aspekta cene. Agrarni budžet u odnosu na period od pre sedam godina duplo je veći. Dajemo novac za opremu, za sisteme za navodnjavanje, protvgradnu zaštitu, za sve ono što u kvalitativnom smislu može da donese veću vrednost na jednom prostoru – kazao je Branislav Nedimović.

Branislav Nedimović, nakon Prijepolja posetiće u petak Novu Varoš gde će posle sastanka sa opštinskim rukovodstvom obići nekoliko poljoprivrednih proizvođača u selu Božetići.

Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR