POKRET SOCIJALISTA PRIJEPOLJE DELILI POMOĆ BEZ SELFIJA

          POKRET SOCIJALISTA PRIJEPOLJE Pojedine stranke a i lica za vreme vanrednog stanja nisu uspeli da podele sve ,,pakete , poklone…..zaštitnu opremu…,, valjda iz razloga što im je nestalo memorije u telefonima pa imaće vremena do 21.06. Počela je izborna frka ali uslov je da imaju slobodne memorije u svojim telefonima.

         Sa tim OO Pokreta Socijalista Prijepolje nije imao problema trelefoni tj ,,selfi, im nije bio potreban da bi pomogli da se podeli zaštitna oprema . U vanrednoj situaciji na nivou Zlatiborskog okruga Pokret Socijalista Prijepolja je uspeo da podeli preko 14000 pamučnih i višekratnih maski u vrednosti oko 14.000 eura. Zahvaljujuci donacijama firmi Ziko -Aziza Tahirovica i Nek Style- Kemala Hajradinovica iz Sjenice i Gold Dzinsa- Huric Armina Iz Prijepolja opštinski odbor je u dobroj meri pomogao adekvatnu zastitu zaposlenih na Zlatiborskom okrugu. Samo u Prijepolju Opstinski Odbor Pokreta Socijalista redovno je snadbevao zaposlene u Domu Zdravlja, Opštoj Bolnici, Crvenom krstu, Opstinskoj Upravi, Komunalnom Preduzecu, Policajskoj Upravi, Saobracajnoj policiji, Vatrogasnoj jedinici, Centru za socijalni rad, TV Forumu, Auto prevoznicima ,,Dana,,i ,,Ismet Coric, Romskoj zajednici Prijepolje,DD ,,Pingvin,,

          Što se tice okruga podeljeno je u Priboju , Pozezi, Uzicu, N.Varoši i Sjenici po 2000 višekratnih pamučnih zaštitnih maski. Zahvaljujući donacijama firmi koji su prepoznali naš rad i zalaganje u borbi protiv Covida naš odbor je sve vreme funkcionisao u pomoći u zaštiti zaposlenih na Zlatiborskom okrugu. Zastitne maske su deljene direktno organizacijama i firmama na Zlatiborakom okrugu sa velikom žurbom naravno bez ,,selfija,,da bi se stiglo ispoštovati i podeliti sto više maski.

Osim srdačnog dočeka kod Direktora Bolnice u Priboju Dr. Predraga Terzića kao znak zahvalnosti propraćeno je medijski, sve ostale donacije organizacijama i firmama date su od srca kao pravi vid zaštite od COViDA. Naš trud i rad prepoznala je centrala Pokreta Socijalista sa našim Predsednikom Aleksandrom Vulinom i Direktorom stranke Bojanom Joćićem gde imamo punu podršku kao odbor.

          Naš odbor učestvuje u mnogim aktivnostina a sledeća aktivnost su izbori. Što se tiče izbora naši članovi u Prijepolju a ima ih solidan broj na nivou Republike daće punu podrsku listi Aleksandar Vučic-za nasu decu,a što se tice lokala nas odbor ce se ovih dana posle odluke centrale a i našeg predloga izjasniti kome ce dati podršku,izjavio je Predsednik OO Pokreta socijalista Prijepolja Milovan Milicevic.

Ostavite odgovor