субота, јун 22, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEPACIJENTE PREGLEDAO U IMPROVIZOVANOJ, PRIVATNOJ ORDINACIJI Lekar internista iz Prijepolja uhapšen na...

PACIJENTE PREGLEDAO U IMPROVIZOVANOJ, PRIVATNOJ ORDINACIJI Lekar internista iz Prijepolja uhapšen na radnom mestu

Dr M. Đ. internista gastroenterolog zaposlen u Opštoj bolnici Prijepolje jutros je uhapšen na svom radnom mestu, potvrđeno je “Blicu”.

Ovaj lekar uhapšen je po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, a šta su se konkretno stavlja na delo za sada je nemoguće saznati. U Zdravstvenom centru Užice, kome pripada prijepoljska bolnica, rečeno nam je da im je samo saopšteno da su M. Đ. stavljene lisice na ruke i da je on iz Prijepolja prebačen u Kraljevo.

Inspektori u civilu, saznaje „Blic“, jutros oko 8.15 došli su na interno odeljenje i u prisustvu čelnika ove zdravstvene ustanove priveli lekara koji se skoro pročuo po tome što je pacijente pregledao u improvizovanoj, neprijavljenoj privatnoj ordinaciji i zbog čega mu je oprema zaplenjena.

S obzirom na to da je policija po njega došla po nalogu tužilaštva za suzbijanje korupcije teško je poverovati da hapšenje ima veze sa nelegalnom ordinacijom.

V. Lojanica   Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR