недеља, јул 21, 2024
NaslovnaINFOODGOVOR GLASU ZAPADNE SRBIJE NA PROZIVKE

ODGOVOR GLASU ZAPADNE SRBIJE NA PROZIVKE

Poštovani Gvozdene Nikoliću kad javno postavljate pitanje – ( Da li će neko pitati gospođu Dosković po čijem nalogu je pisala tekstove kao što je OVAJ) u tekstu Половина бивше пријепољске власти у апсани; Ко је следећи, шта је са Кијановићем, халалом и медијима? – Pa da ja javno i odgovorim.

Moram Vas prvo podsetiti jer ste zaboravili ili to zlonamerno radite da ja nisam autor ni pisac tih tekstova. Taj tekst je u doslovcu prenet sa portala saznajemo.net . Mi smo u tom tekstu uredno potpisali izvor. To što je ozonpres nas potpisao kao izvor a ne i saznajemo.net Vi samo vešto koristite. Postavlja se pitanje zašto vi to radite pa da objasnimo.

16. oktobra 2018 godine ste pretili meni i mom mediju i pokušali ste da nas izmanipulišete navodnim tužbama, a sve kako biste nas pridobili da se nebunimo oko raspodele novca iz prijepoljskog budžeta jer smo javno izrazili nezadovoljstvo što od 9.000,000 miliona prijepoljskih para u Prijepolju ne ostane ni trećina . Najviše ste tada Vi bili za to da budžetski novac podeli i medijima sa strane. Nije problem da novac prijepoljskog budžeta dobijaju mediji sa strane, ali zašto prijepoljski mediji ne dobijaju sredstva i iz tih opština. Čujem Vas kako kažete da to nije tačno jer ima jedan mediji koji dobija novac od drugih opština. Da ima jedan i to baš Vama blizak, a šta je sa Televizijom Forum koja ima desetak zaposlenih radnika i hteli mi to priznati ili ne jako profesionalno radi svoj posao. Isto tako najstariji prijepoljski mediji Polimlje dobija na kašičicu novca iz budžeta, a znamo da zaslužuje mnogo više. I četvrti je moj portal Prijepoljeinfo koji vama i te kako smeta i to samo što ja mogu javno da kažem kako stvari stoje jer nisam ni sa tim Zindovićem za koga pokušavate da me vežete dobila novca kao neki mediji od opštinskih preduzeća. Za sve ove godine sam dobila 700.000 na konkursu 2019 i 200.000 2020. godine. E ova situacija je meni dala nalog da objavim što sam objavila, ali opet Vas podsećam da sam prenela tekstove a ne pisala. Ako sam Vam nanela neku neprijatnost ja, nije problem ja Vam se javno izvinjavam ,a Vi gospodine Nikoliću za serije tekstova u ove 2. godine što pišete i prozivate me kanite li da se ovako javno izvinete bar sad kada to niste uradili dosad za vaša omalovažavanja i klevete.

Da vas podsetimo da smo i tada javno izašli sa saopštenjem koje prenosimo u celosti.

Saopštenje povodom pretnji Gvozdena Nikolića portalu PrijepoljeINFO

PrijepoljeINFO protestuje zbog pretnji Gvozdena Nikolića našem portalu. Već par dana se spekuliše na internet portalima, društvenim mrežama o pretnjama, prozivkama ,ucenama, zahtevima izvesnog gospodina Gvozdena Nikolića ,a sve u vezi navodnog novca prijepoljskog budžeta.
PrijepoljeINFO ni jednog momenta nije ni osudilo ni stalo na nečiju stranu ,već po slobodi informisanja prenosilo članke sa drugih elektronskih medija gde se može videti i izvor istih, a zapitalo se ustvari šta se dešava , takođe je i stavljen link sa preuzete stranice (link možete videti dalje u tekstu).
Elem, ništa ovo sada ne bi bilo napisano da se nismo lično uverili za pretnje dotičnog gospodina Gvozdena. Tačno danas u 12 i 30 minuta glavna urednica je primila poziv od dotičnog gospodina koji joj je pretio tužbom za tekst koji ona nije napisala jer je tekst preuzet sa http://saznajemo.net/gvozden-nikolic-kao-suljeman-ugljanin/.Tužba za sliku koja je screenshot i ujedno fotomontaža istog portala a znamo da objave u televizijskim emisijama su javne i nema ličnu notu .Za navedene tužbe Gvozden upozorava da je kazna od 150.000 -200.000 dinara.
U prilogu teksta objavljujemo poruku koja je poslata urednici jer nije htela da se nagodi za navodne optužbe (redakcija poseduje i snimljen razgovor).
DSCN0009
PrijepoljeINFO nije pod ničijim uticajem, pa neće pasti ni pod uticaj Gvozdena Nikolića, i dalje ćemo raditi kao nezavisni mediji. Nećemo dozvoliti da bilo ko upravlja šta će se pisati i na koji način informisati, a što se tiče budžeta za medijsko informisanje koji je najveća Gvozdenova briga ,borićemo se da bude raspoređen na lokalne medije od kojih živi velik broj ljudi u Prijepolju. Kako glas zapadne Srbije napisa na kraju jednog od tekstova Prijepoljci srećno vam halal informisanje ,a mi kažemo Prijepoljci rešavajte svoje probleme u svom dvorištu nemojte da Vam te probleme rešavaju drugi za njihove lične interese. Nadamo se da će se Gvozden džentlmenski javno izvinuti jednoj dami jer mi niti smo uzrok problema niti smo ga započeli , niti gledamo u tuđe dvorište.
PrijepoljeINFO Dosković Mirjana
U prilogu par članaka koji su doveli do navodnih problema a Gvozden bi da disciplinuje PrijepoljeINFO jer mu se učinilo da je to najslabija karika.
http://saznajemo.net/putuj-gvozdene-za-prijepolje-ne-brini/
http://saznajemo.net/gvozden-nikolic-kao-suljeman-ugljanin/
http://ozonpress.net/hronika/pomesao-babe-i-zabe/

Mirjana Dosković Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR