недеља, мај 26, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJENovinar ste ili umete da pišete? Postanite član portala Prijepolje INFO!

Novinar ste ili umete da pišete? Postanite član portala Prijepolje INFO!

Prijepolje info raspisuje konkurs  novinar – reporter za rad na portalu i televiziji za prijem u stalni radni odnos.

Uslovi:  znanje Srpskog jezika, opšte obrazovanje i informisanost i da se nalazi na evidenciji za zapošljavanja najmane 6 meseci.

Zainteresovani treba da pošalju kratku  biografiju sa kontakt podacima na mail prijepoljeinfo@gmail.com. ili na tel 060/500-15-11.

Svi zainteresovani građani mogu biti naši reporteri tako što će slati svoje fotografije na kojima su zabeležene zanimljive dobre ili loše stvari.

Viber telefon 060/500-1511

mejl; prijepoljeinfo@gmail.com

Takođe, na ovu adresu možete poslati tekst kojim ukazujete na neki lokalni problem koji je ostao neprimetan za nadležne institucije a tiče se problema iz vaše okoline.

Prijepolje info na planu borbe protiv korupcije teži da se približi evropskim standardima i već nekoliko godina unazad podseća građane da i sami moraju da se uključe i daju svoj doprinos tako što će prijavljivati sve nepravilnosti koje uoče u radu državnih službenika.

Ukoliko uočite bilo kakvu nepravilnost u radu ili ste pak svedok korupcije, bahatosti, nerada , u državnim ustanovama i zdrastvu to anonimno možete da prijavite putem Viber telefon 060/500-1511

a koji je dostupan 24 časa dnevno, 365 dana u godini..

Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR