недеља, мај 26, 2024
NaslovnaSRBIJANJU JE DEČKO (24) UNAKAZIO OD BATINA U NOVOM SADU: Ivana (22)...

NJU JE DEČKO (24) UNAKAZIO OD BATINA U NOVOM SADU: Ivana (22) ima polomljena rebra, probijeno plućno krilo, opekotine po vratu, isečeno lice, hematome na glavi… BRAT JE NIJE PREPOZNAO

Đorđe Lacković (24) uhapšen nakon što je krvnički pretukao partnerku Ivanu Filipović (22) i iživljavao se nad njom

Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića uhapšen je nakon što je brutalno pretukao svoju devojku Ivanu Filipović (22) iz okoline Bogatića u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu.

 

pretukao devojku
pretukao devojkufoto: Printscreen/Facebook

Divljački napad desio se u utorak oko 12 sati, a nesrećna Ivana je sa stravičnim povredama smeštena u bolnicu. Ivan Filipović, brat unakažene devojke, kaže za Kurir da je njegova sestra doživela neviđeno nasilje i da mu je prepričala samo delić golgote kroz koju je prošla.

 

Izgleda katastrofalno

 

– Ona izgleda katastrofalno! Hvala bogu da je uopšte živa. Udarao ju je drvenom motkom i šipkom, bacao je na radijator. Sekao je nožem i pekao peglom. Polomio joj je četiri rebra, prst na ruci. Na butini ima ubode od noža, a po vratu i rukama opekotine od pegle. Grejao je peglu da bi je pekao, užas! Na glavi ima hematom, a na licu crvenilo. Strašno sve to izgleda – kaže Ivan.

On kaže da je Đorđe toliko mučio Ivanu da je od torture i batina padala u nesvest.

 

povređena devojka sa bratom
povređena devojka sa bratomfoto: Fejsbuk, privatna arhiva

– U jednom trenutku ga je videla na vratima. Rekao joj je: „Odoh da vratim kombi u firmu, a ti me čekaj tu da nastavim gde sam stao!“ Kako nam je rekla Ivana, tada je jedva skupila snage da telefonom pozove drugaricu, koja je brzo došla kod nje. Izvela ju je iz stana i otišle su kod druge drugarice, gde se Ivana uz njihovu pomoć presvukla jer je sva bila krvava. Drugarica je pozvala taksi i odvela je u Urgentni centar i javila nam je šta se desilo – priča uznemireni brat.

 

odredjen mu pritvor
odredjen mu pritvorfoto: Fejsbuk, privatna arhiva

Kako saznajemo, pretučena devojka nalazi se van životne opasnosti.

 

– Smeštena je na Institut za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici. Probijeno joj je plućno krilo, gde smo morali da stavimo dren. Devojka ima polomljena rebara, ali i druge povrede – rekli su iz bolnice.
Đorđu Lackoviću je nakon saslušanja kod tužioca određen pritvor do 30 dana.

 

(Kurir.rs/ Slađana Stojanović/ Foto: Fejsbuk, privatna arhiva)

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR