недеља, мај 26, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJENEZAPAMĆENA KRAĐA U BRODAREVU: Predstavila se kao medicinski radnik, uspavala staricu pa...

NEZAPAMĆENA KRAĐA U BRODAREVU: Predstavila se kao medicinski radnik, uspavala staricu pa je opljačkala! ŠOK

Nesvakidašnja krađa desila se pre nekoliko dana u Brodarevu, kada je Hasenu M. (75) iz tog mesta opljačkala mlađa ženska osoba, koja je pod izgovorom da radi kao zdravstveni radnik ušla u kuću lakoverne starice, a potom je uspavala i sa nje skinula i odnela zlatan nakit.

Policija u Prijepolju intenzivno traga za počiniocem ovog krivičnog dela.

Inače, mlađa ženska osoba se prestavila kao medicinski radnik koji ide po celom kraju i obavlja preglede starijih osoba. I ako nije na sebi imala beli mantil, već je nosila crnu jaknu i pantalone, starici devojka nije izgledala sumnjivo.

„Dok sam raspremala kuću, nepoznata ženska osoba između 25 i 30 godina ušla je na vrata dnevnog boravka, ljubazno se prestavila da je iz bolnice i da vrši kontrolu krvnog pritiska kod starijih osoba te da hoće i mene da pregleda. Imala je sa sobom neke čudne instrumente za koje je rekla da su najsavremeniji merači za pritisak. Stavila je slušalice na uši, kazala mi da legnem i nešto mi je prinela na grudi nakon čega mi je bila muka a kasnije kao da sam i nešto udahnula što me je uspavalo. Kada sam se probudila videla sam da na meni nema zlatnog nakita koji sam nosila. Primetila sam i da su otvarane fioke od regala ali i da lopov više ništa nije pronašao“, potreseno priča za „Novosti“ Hasena.

Pošto se oporavila od šoka ona je prvo otišla do Zdravstvene stanice u Brodarevu, gde su joj lekari pružili pomoć i kazali joj da niko iz te zdravstvene ustanove ne ide u kontrolu starih lica. Policija je izašla na lice mesta i uzela otiske, koji će pomoći u pronalaženju počinioca.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR