петак, април 19, 2024
NaslovnaINFOMUP raspisao konkurs za 780 policajaca, od toga 48 za Prijepolje

MUP raspisao konkurs za 780 policajaca, od toga 48 za Prijepolje

Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je raspisalo konkurs za upis 780 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO), za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

Svi zainteresovani, koji ispunjavaju uslove za upis, mogu da se prijave do 7. juna ove godine.

Od 780 polaznika Centra za policijsku obuku, 230 će se stručno osposobljavati za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac220 na mestu saobraćajni  i 330 na radnom mestu granični policajac.

UPrijepolju biće primljeno 48 polaznika i to – 4 za radno mesto policajca9 na mesto saobraćajnog  i 35 polaznika za radno mesto graničnog policajca

Kandidati za polaznike imaju mogućnost da se prilikom prijave na konkurs izjasne za koje radno mesto žele da prođu stručno osposobljavanje.

Uslovi konkursa nalaze se na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku, a tu možete pročitati i koliko će polaznika biti primljeno u kojoj policijskoj upravi.

Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR