недеља, мај 26, 2024
NaslovnaSRBIJAMilan Gačević predsednik opštinskog odbora Nove Srbije u Prijepolju izabran za člana...

Milan Gačević predsednik opštinskog odbora Nove Srbije u Prijepolju izabran za člana Izvršnog odbora Nove Srbije

U Čačku je u subotu konstituisan novi saziv Izvršnog odbora Nove Srbije. Predsednik Izvršnog odbora Mirko Jović oformio je novi saziv od trideset i jednog člana iz cele Srbije.

Sastankom su pored Jovića predsedavali novi direktor stranke Zorica Knežević i generalni sekretar Peđa Milosavljević. Za potpredsednike Izvršnog odbora izabrani su Ljilja Rančić iz Knića, Dragan Ilić i Života Koprivica iz Beograda. Novi sekretar Izvršnog odbora je Tiodora Nedeljkov. Prisutne je pozdravio predsednik Nove Srbije Velimir Ilić. Kao glavni cilj novog saziva Izvršnog odbora postavljena je blagovremena priprema za izbore na svim nivoima.

Velimir Ilić je pozvao članove Izvršnog odbora da naprave infrastrukturu stranke koja će biti toliko velika da može da okupi sve rasute narodnjake, konzervativce i tradicionaliste.

Фотографија корисника Нова Србија - Nova SrbijaNova Srbija je zajednička kuća za sve ratne vojne invalide, ratne veterane, zabrinute državne činovnike, omladinu koja traži sigurnost u svojoj zemlji, srpsku dijasporu i sve one koji čuvaju naša sela – istakao je predsednik Nove Srbije.

Milan Gačević predsednik opštinskog odbora Nove Srbije u Prijepolju izabran za člana Izvršnog odbora Nove Srbije i zadužen za organizaciju stranke na nivou, deset opština, Zlatiborskog okruga.

Фотографија корисника Milan Gacevic

FOTO ; Sa  sastanka u prostorijama Nove Srbije, sa Veljom Ilićem i Mirkom Jovićem.

Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR