Tri osobe su povređene kada su nepoznati i maskirani napadači u noći između utorka i srede izleteli na auto-put „Miloš Veliki“ i naoružani palicama lupali vozila koja su uspeli da zaustave, prenosi Blic.

Kako list navodi, policija traga za više od 10 osoba koji su, sa fantomkama na glavama, nešto iza ponoći presreli dva vozila kod Mislođina i razlupali ih palicama, a potom pobegli.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica povređena u incidentu.

„Na putu je stajao „reno“ novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posekotine po rukama“, kaže za „Blic“ dobro obavešten izvor.

Nekoliko metara dalje polupan je „sitroen“ stranih registarskih oznaka. Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na levoj strani vozila, ali i vrata i branike. U tom vozilu su bili M. D. (29) koji je prošao bez povreda i M. Đ. (31) koji je imao posekotine u predelu vrata.

Kako list prenosi pozivajući se na izvore bliske istrazi, mladići su rekli da ne znaju ko ih je napao i da su krenuli na odmor u Crnu Goru kada su ih nepoznati i maskirani napadači zaustavili i palicama im polupali automobile.

List je preneo i da je policija pronašla palice koje su korišcene u napadu, dok se za počiniocima još traga.

Prijepolje INFO