субота, април 20, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEMajka sportova zaživela i u Prijepolju u punom sjaju

Majka sportova zaživela i u Prijepolju u punom sjaju

Pod diregentskom palicom dva trenera Sanelom Kukuljac i Dzevadom Rizvićem već par meseci radi Atletski Klub,,Prijepolje,,koji okuplja za sada 25 devijčica i 15 dečaka uzrasta od 7-15 godina.

 

Buduće nade atletike Prijepolja su sa puno optimizma i pouzdanja a medju njima najmladja Emina Kajević 2011 godiste .Od prvog dana treninga Emina je sa nama uspešno odradjuje sve zadatke i jedna je od aktivnijih u klubu kaze trener Sanela Kukuljac. Treninzi Atletskog Kluba ,,Prijepolje,, su ispunjeni sa svim pripremama za prave atletičate u dvorani i jedva čekaju da izadju na stadion da se okusaju sa pravim izazovima. Drago nam je sto imamo ovoliki broj polaznika a nadamo se jos vecem broju a i zahvaljujemo se lokalnoj samoupravi i Sportskom savezu Opštine Prijepolje na podršci za naš klub koji su nam obecali opremu i rekvizite neophodne za trening izjavila je Sanela.

Sportski Savez Opstine Prijepolje obisao je treninge i veoma su zadovoljni dosadašnjim zalaganjem trenera a i članova kluba. Atletski Klub ,,Prijepolje,, za svoj grad obećava buduće sampione i svetlu stranu atletike u Prijepolju.

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR