недеља, фебруар 25, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEKo kontroliše gradski prevoz u Prijepolju

Ko kontroliše gradski prevoz u Prijepolju

Na društvenim mrežama i prijepoljskim medijima danas o nezadovoljstvu i muci đaka koji se potucaju po autobusima i stajalištima na ovom hladnom danu. Kako javlja forum info: Na svojoj koži to su danas osetili srednjoškolci sa Jabuke koji su morali napustiti vozilo u Kolovratu i čekati sledeći prevoz, dok se autobus koji prevozi đake iz Ivanja nije ni pojavio. Kada je u pitanju povratak đaka iz škole, danas se u 13 časova pojavio samo autobus za Brodarevo, dok su đaci koji su čekali prevoz za Ivanje, Seljašnicu i Vinicku morali čekati još sat vremena na autobus u 14 časova ili ići taksijem, jer se njihov prevoz, bez obrazloženja, nije pojavio.

Prema rečima đaka, jutros su bez prevoza ostali učenici i učenice koji u srednje škola putuju iz Ivanja, a kašnjenja su postala uobičajena pojava.

Kada je u pitanju povratak đaka iz škole, prema zvaničnom redu vožnje koji stoji na sajtu opštine Prijepolje, u 13 časova od stajališta Bostani trebalo bi da krenu autobusi za Seljašnicu, Vinicku, Ivanje i Brodarevo.

Na vreme je stigao danas samo autobus za Brodarevo, dok se preostala tri nisu uopšte ni pojavila. Đaci koji su čekali ove autobuse bili su prinuđeni ili da se organizuju i krenu taksijem ili da sačekaju sledeći polazak autobusa u 14 časova, uz nadu da će se njihov prevoz ovoga puta zaista i pojaviti.

Na zahtev čitalaca našeg portala prosledićemo pitanja nadležnima u vezi problema sa gradskim prevozom u Prijepolju. Uskoro opširnije.

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR