четвртак, јул 25, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEЈавна расправа о буџету општине за 2020.годину: ДА ГРАЂАНИ ПРЕДЛОЖЕ ПРИОРИТЕТЕ

Јавна расправа о буџету општине за 2020.годину: ДА ГРАЂАНИ ПРЕДЛОЖЕ ПРИОРИТЕТЕ

Одељење за буџет и финансије Општинске управе упутило је јавни позив буџетским корисницима, грађанима, удружењима, односно свим заинтересованим за учешће у јавној расправи о Нацрту одлуке о буџету општине Пријепоље за 2020.годину. У поступку припреме наведене одлуке Општинска управа, Одељење за буџет и финансије спроводи јавну расправу о Нацрту одлуке о буџету општине Пријепоље за 2020.годину. Јавна расправа о Нацрту одлуке о буџету општине Пријепоље за 2020 . годину, спроводи се, од 20.11.2019. године до 05.12.2019. године.Учесници у јавној расправи су сви субјекти заинтересовани за буџет и планирање буџетских рихода и расхода, планирања инвестиција, програма и програмских активности за 2020.годину. Програм јавне расправе о Нацрту одлуке о буџету општине Пријепоље за 2020.годину, објављен је на интернет страници Општине Пријепоље и огласној табли Општинске управе. Предлози, сугестије, иницијативе и коментари остављају се на е-маил адресу: budzetprijepolje@gmail.com

Текст Нацрта одлуке о буџету општине Пријепоље за 2020.годину, представиће се на отвореном састанку који ће се у организацији Општинске управе, Одељења за буџет и финансије, дана 05.12.2019. године у малој сали Дома културе у Пријепољу са почетком у 10:00 часова.

По окончању јавне расправе Општинска управа, Одељење за буџет и финансије, ће анализирати све примедбе, предлоге и сугестије учесника у јавној расправи и на основу тога сачинити извештај о спроведеној јавној расправи и исти објавити на интернет страници Општине Пријепоље.

Пријепоље ИНФО

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR