четвртак, јун 13, 2024
NaslovnaCRNA HRONIKAЈАСНА (41) УБИЈЕНА ИСПРЕД КУЋЕ! Живела је као подстанар, радила у фабрици,...

ЈАСНА (41) УБИЈЕНА ИСПРЕД КУЋЕ! Живела је као подстанар, радила у фабрици, а онда је пронађена у локви крви насред улице! КОМШИЈЕ ОТКРИЛЕ ШТА СУ ПОСЛЕДЊЕ ЧУЛЕ

У Суботици је јутрос нађена мртва Јасна Матић (41), која је лежала у локви крви испред куће у којој је становала, у Далматинској улици, а какио Курир сазнаје, несрећна жена је добила ударац тупим предметом у главу и остављена је да искрвари.

Још није познато ни тачно време смрти, али се претпоставља да је убијена рано ујутро, иако комшије тврде да су после 22 сата увече, наводно чуле пуцањ на улици, али су мислили да је неко опет бацио петарде.

Беживотно тело су пронашли ујутро и пријавили полицији. Прича се да су то учиниле комшије које су затекле леш на улици, али се незванично прича и да је убиство пријавио младић убијене девојке.

Како Курир сазнаје из извора блиских истрази, Јасна је ударена тупим предметом, у ујутро је на улици нађен њен леш у локви крви. Мотив смрти још се не зна, пошто комшије тврде да је Јасна живела сама и да никада са њом нису имали проблема.

Јасна је била запослена у фабрици Пионир, где је радила више од 15 година као помоћни радник и спремачица. У фабрици су нам потврдили да је била добар радник и да је дуго ту радила. Сви су шокирани смрћу своје раднице.

Јасна је имала пунолетну кћерку која је како се тврди студирала, па нису живеле заједно. Прича се и да је имала дужу везу са ванбрачним партнером, а неки кажу да је наводно био запослен у истој фабрици где је и Јасна радила. Последњих месец дана је кажу комшије била на боловању, јер је наводно имала упалу плућа, па неколико недеља није радила.

Прве комшије, Душан Јаковљев и његова супруга кажу за Курир, да нису имали никада комуникацију са комшиницом, али да је била тиха особа.

„Знали смо да је подстанар, да ради у Пиониру, није се ни чуло за њу. Знамо и да има и одраслу кћерку од двадесетак година, не знамо где живи, али није живела у кући са мајком“, каже Душан.

Његова супруга додаје да су виђали комшиницу само кад је муж косио траву или радио по дворишту.

„Она је синоћ дошла с посла, увече око десет или пола једанаест. Мислимо да се тада све десило, јер ја сам гледала серију и чули смо пуцањ. Али личило је на и на петарду, нисмо ни изашли, помислили смо да деца бацају петарде“, каже супруга Душанова.

Далматинска улица је мрачна, нема светла ни на оближњој бандери, где је прегорела сијалица. Испред куће налазе се два велика дрвета, од којих приземна кућа од цигле једва да се види.

Комшија Неџим Салетовић који живи преко пута, каже за Курир да ради у ноћној смени и да је такође после 22 сата чуо пуцањ, али да је и он мислио да је петарда.

„Ја сам у пола четри ујутро позвао такси, јер тако одлазим на посао у ноћној смени. Такси мора да направи заокрет на метар испред женине куће и комшијине капије, вероватно би видео да жена лежи на тротоару, да је у то време њено тело било на месту, где је ујутро нађена. Рекао сам то и полицији и дао им број таксисте који је дошао по мене“, каже за Курир Неџим, који живи преко пута несрећне убијене жена.

Он додаје да је није познавао, и да су били само на здраво и добар дан. Јаснино тело је нађено на метар од капије првих комшија, и од њене капије је удаљено за дужину куће, седам осам метара. Нађена је у беж јакни, а на глави је имала капуљачу, када су комшије ујутро изашле и виделе да полицијаци и из Тужилаштва врше увиђај.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR