среда, мај 29, 2024
NaslovnaCRNA HRONIKAIz Lima je noćas izvučeno telo osobe koja je nastradala

Iz Lima je noćas izvučeno telo osobe koja je nastradala

IZ REKE Lim noćas je izvučeno telo nepoznate osobe koja je automobilom sletela u reku i tom prilikom nastradala.

Muškarac čije je telo jutros izvučeno iz Lima, na delu reke između Prijepolja i Donje Bistrice, je Radoje Dragutinović (76), otac proslavljenog fudbalera, bivšeg reprezentatica Srbije Ivice Dragutinovića.Ova informacija potvrđena je „Blicu“, a sve ukazuje da je nesrećni čovek izvršio samoubistvo.

Takođe, nepoznato je i kako je nesrećni čovek stradao u reci. Njegovo telo prošle noći primećeno je kako pluta Limom na potezu između Prijepolja i Bistrice o čemu su obavešteni vatrogasci koji su jutros izvukli telo.

Porodica Dragutinović sinoć je prijavila polliciji Radojev nestanak posle čega je počela potraga za njim. Tokom noći najbliži srodnici pronašli su njegov automobil parkiran kraj reke Lim na putu Prijepolje – Nova Varoš, a nešto kasnije primetili i njegovo telo u vodi tik uz obalu.

Uz pomoć prijepoljskih policajaca i vatrogasaca, članovi porodice jutros su izvukli telo. Vest da je Radoje Dragutinović pronađen mrtav u Prijepolju je primljena sa tugom i nevericom, a sugrađani će ga pamtiti kao vrednog i poštenog čoveka. Takođe i kao tihog tihog i nenametljivog kojeg nije ponela slava koju je stekao njegov sin.

Prema nezvaničnim saznanjima, vatrogasci iz Prijepolja dobili su oko 1.10 dojavu da je u mestu Drenova u toj opštini nepoznata osoba sletela kolima u reku.

– Ukupno pet vatrogasaca-spasilaca sa dva vozila odmah je upućeno na mesto nesreće. Za samo deset minuta oni su stigli na lice mesta i odmah zatim započeli izvlačenje nastradale osobe – kaže dobro obavešteni izvor lista.

Nakon dva sata vatrogasci su uspeli da iznesu telo poginule osobe iz reke, nakon čega je ekipa hitne pomoći konstatovala smrt. U međuvremenu policija je obavila uviđaj i utvrđuje okolnosti nesreće.

(Informer)(Blic)Prijepolje Info

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR