четвртак, фебруар 29, 2024
NaslovnaINFOИсламска заједница Србије честитала Васкрс

Исламска заједница Србије честитала Васкрс

Уважени Патријарху српски, господине Порфирије!

Част нам је да Вама лично, архијерејима и свим великодостојницима Српске Православне Цркве, као и свим хришћанским вјерницама и вјерницима, честитамо велики хришћански Празник над празницима – Васкрс, са жељом да га проведете у најљепшем расположењу.

Инспирисан Вашом надахнутом Васкршњом посланицом коју сте упутили вјерном хришћанском народу поводом наступајућег хришћанског празника Васкрса, вјерујем да је брига о друштвеном животу, духовном здрављу и љепшој будућности свакога човјека примарна дужност религије, а трансцендентна димензија људскога живота у складном заједништву аманет истинских духовника.

Тим поводом упућујем моје искрене жеље за Ваше добро здравље, благостање, мир и срећу сваког човјека, које дијелим са муфтијама и имамима Исламске заједнице Србије, па их срцем примите.

Драгог Бога молимо да нам будућност буде боља од прошлости, срећнија од садашњости, а Његова Упута увијек у срцу; да истина у нама оживи и буде нам спас и путоказ на оба свијета. Њему се молимо да у срцима свих људи умножи племенитост, а да нам сваки сусрет буде радост. Амин!

Реису-л-улема Исламске заједнице Србије

Сеад НАСУФОВИЋ

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR