недеља, мај 26, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEХуманитарна организација „Стара Рашка“ поделила 1700 новогодишњих поклона (ВИДЕО)

Хуманитарна организација „Стара Рашка“ поделила 1700 новогодишњих поклона (ВИДЕО)

КАКО ЈАВЉА ФОРУМИНФО

Хуманитарна организација „Стара Рашка“ из Београда поделила је 1700 новогодишњих поклона малишанима из предшколских установа у Пријепољу, Прибоју и Новој Вароши. Том приликом уручено је и преко 3 тоне робе.

Од 1700 новогодишњих поклона, 870 је подељено малишанима у Предшколској установи „Миша Цвијовић“ у Пријепољу. Уз поклоне за децу, Хуманитарна организација „Стара Рашка“ уручила је и помоћ у прехрамбеним производима и играчкама за вртиће.

Председник Управног одбора Хуманитарне организације „Стара Рашка“ Војин Вучићевић каже да је укупна вредност донације око 2 милиона динара. Милион динара је вредност новогодишњих поклона, које је донирала београдска компанија „Дексико“, а милион је вредност прехрамбених производа за кухиње предшколских установа и играчака за вртиће.

На поклонима су се захвалиле директорка Предшколске установе „Миша Цвијовић“ Ивана Крповић и председница Скупштине општине Пријепоље Стана Марковић, а деца су за дародавце припремила леп плесни и рецитаторски програм.

Представници „Старе Рашке“ ће ускоро поново бити у Пријепољу, приликом традиционалне поделе Божићних поклона сиромашној и болесној деци. „Ове поделе се врше већ годинама, највише захваљујући вашој Пријепољки Драгани Вараклић“, каже Вучићевић, и додаје да ће у ове три општине бити подељено 5 милиона динара за 1000 малишана. Средства за ову намену прикупљена су у Канади преко Хуманитарне фондације „Стара Рашка“ из Торонта, а у Пријепољу ће бити подељено 2.200.000 динара за 440 деце.

ПРИЈЕПОЉЕ ИНФО / ФОРУМ ИНФО – http://foruminfo.rs/humanitarna-organizacija-stara-raska-podelila-1700-novogodisnjih-poklona-video/?fbclid=IwAR3rXnKrTm7NQgAaD6k45-lye-58MMWPBPJL9FZFIbOs10s_BoKJN0zNP38

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR