петак, фебруар 23, 2024
NaslovnaCRNA HRONIKAHOROR / U Čačku pronađeno telo mladića u dvorištu vrtića, Žandarm...

HOROR / U Čačku pronađeno telo mladića u dvorištu vrtića, Žandarm razneo sebe i ženu kod Nove Pazove

U dvorištu vrtića „Nadežda Petrović“ u Čačku jutros je pronađeno telo dvadesetdvogodišeg mladića koji je počinio samoubistvo.Policija je izašla na lice mesta.

Na putu između Batajnice i Nove Pazove jutros su nešto posle devet sati pronađena dva beživotna tela u „opel vektri“. Sumnja se da se pripadnik Žandarmerije sa ženskom osobom razneo u automobilu.

Vozilo je pronašla policijska patrola, koja je zatekla u automobilu sa oštećenom karoserijom beživotno telo muškarca na vozačevom i žene na suvozačevom mestu, pišu „Večernje novosti.“

Sumnja se da su motivi ove tragedije ljubavni problemi.

Policija trenutno obavlja uviđaj na licu mesta, nakon čega će se znati više detalja, kao i okolnosti pod kojima je došlo do ove tragedije.

U BANJALUCI! Načelnik klinike silovao pacijenta (36) dok je bio u ANESTEZIJI! Sestre ge zatekle na delu

Doktor Darko Golić, načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje Urgentno-kliničkog centra Republike Srpske, uhapšen je juče zbog sumnje da je bludničio nad nemoćnim licem na svom radnom mestu.

Iako se najpre pojavila informacija da je žrtva maloletni dečak, ubrzo je utvrđeno da je reč o muškarcu starom 36 godina, otac dvoje dece, koji je ležao na klinici.

Monstruozni incident dogodio se juče u prostorijama Kliničkom centru, kada je načelnik Darko Golić otišao do pacijenta. Ceo slučaj prijavile su medicinske sestre koje su zatekle Golića kako seksualno uznemirava nesrećnog muškarca.

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR