недеља, фебруар 25, 2024
NaslovnaPOLITIKADPS predstavila svoj program – Adut stranke kandidatura Zulkefila Bata Sadovića za...

DPS predstavila svoj program – Adut stranke kandidatura Zulkefila Bata Sadovića za predsednika opštine Prijepolje

Sanacija deponija Stanjevine, izgradnja toplane na biomasu, rešavanje problema pasa lutalica i parking mesta, sprovođenje referenduma za opštinu Brodarevo, neke su od tačaka programa Demokratske partije Sandžaka koji je predstavljen na konferenciji za medije.

Predstavnici DPS-a su istakli da neće da se bave prošlošću, već su okrenuti ka budućnosti i rešavanju problema. Među 13 tačaka na kojima se program stranke zasniva nalazi se zaštita životne sredine, problem pasa lutalica, gradski saobraćaj, zdravstvo, zapošljavanje, poljoprivreda, briga o deci i starima, informisanje…Pored samog programa, kako ističu, važan adut ove stranke je i kandidatura Zulkefila Bata Sadovića za predsednika opštine Prijepolje.
Bez lažne skromnosti, moram istaći da sam ja, u odnosu na kolege iz drugih stranaka, najškolovaniji čovek, uz puno uvažavanje drugih. Moje školovanje je završeno u Beogradu, sa najvećim ocenama, a gde su drugi završili i koje škole, videćemo – rekao je doktor Zulkefil Bato Sadović.

Zalažu se da pobedi znanje i umeće, a kako kažu, kadar ove stranke je i u dosadašnjoj koaliciji pokazao koliko vredi.
Ono što smo mi dobili, člana u Opštinskom veću, Dom zdravlja i JKP „Lim“, ako uzmemo kao reper opštine u okruženju, mi smo sve njih pretekli. To je sve lako videti. Gde su kadrovi DPS-a imali slobodu da odlučuju, vide se rezultati. Drugi reper bi mogao da bude prošlost u tim preduzećima i institucijama. I kada se pogleda prošlost i okruženje, mi smo tu napravili uspeh. Naravno, nismo zadovoljni, mi hoćemo još i hoćemo dalje – izjavio je direktor JKP „Lim“ Enis Memišahović.

Ako budu na vlasti u sledećem mandatu, radiće i dalje na zatvaranju nesanitarne deponije Stanjevine, gde je, prema njihovim rečima već dosta urađeno; prioritet će biti nabavka savremene medicinske opreme za Zdravstveni centar u Prijepolju, kao i završetak započetih projekata, a pre svega izgradnje toplane na biomasu; zalagaće se za bolje informisanje o svakodnevnom radu opštinskih organa, a veruju da bi problem parkiranja i nedostatka parking mesta, mogao da bude rešen u sledećem mandatu.

Forum info / Prijepolje info

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR