недеља, април 21, 2024
NaslovnaINFOBespovratna sredstva u obasti ruralnog turizma – Mera 7, IPARD 2 Program

Bespovratna sredstva u obasti ruralnog turizma – Mera 7, IPARD 2 Program

Očekuje se raspisivanje 2. Javnog poziva za IPARD podsticaje u diverzifikaciju poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja, Mera 7, IPARD 2 Program.
Ovo je zadnji javni poziv na IPARD 2 programu i od sledeće godine se očekuje novi ciklus IPARD 3 programa koji je u pripremnom postupku akreditacije kod Evropske komisije.

Već se nazire da će biti veliki broj prijava i potrebno je da potencijalni korisnici postignu što više poena kako bi se našli „iznad crte“ i dobili Rešenje o finansiranju. Jedan od uslova dobrog pozicioniranja je i vreme predaje prijave. Bespovratna sredstva su u visini od 65% vrednosti investicije i do 300.000 EUR maksimalnog podsticaja po korisniku.
Sim Cert doo, zahvaljujući dobroj poslovnoj organizaciji i razvijenoj mreži konsultanata u celoj Srbiji, ima mogućnosti da primi nove klijente koji su zainteresovani da konkurišu na ovom programu.
Konsultanti preporučuju da se što ranije krene sa pripremom projekata kako bi se postigao visok nivo kompletnosti i tačnosti predate prijave što će omogućiti i brže dobijanje rešenja o odobrenju subvencija.

Više o IPARD programu, Meri 7 i drugim aktuelnim Merama možete pronaći na www.ipard.co.rs.

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR