четвртак, октобар 24, 2024
NaslovnaINFOBambi objavio video o požaru zbog kojeg nema plazme

Bambi objavio video o požaru zbog kojeg nema plazme


Pretposlednjeg dana juna u fabrici Bambi u Požarevcu izbio je požar koji je uništio tri proizvodne linije. Od tada je poremećna proizvodnja i snabdevanje „plazmom“.

Pretposlednjeg dana juna u fabrici Bambi u Požarevcu izbio je požar koji je uništio tri proizvodne linije. Od tada je poremećna proizvodnja i snabdevanje „plazmom“, jednim od najprepoznatljivih proizvoda kompanije.

Bambi je juče objavio video o ovom događaju, u kojem se mogu videti scene požara i uništenog pogona, ali i emotivne reakcije zaposlenih.

„U nekoliko sati, godišnji planovi postali su potpuno nevažni pred požarom koji je zahvatio naše pogone. Prvo što nam je bilo najvažnije jeste da su zaposleni na bezbednom i da nema povređenih. Ipak, sam pogled na uništene pogone ostavio je dubok trag na sve nas. Ovaj kratki film je priča o ljudima koji su prošli kroz požar i dim, ali u kojima se nije ugasila ljubav prema onome što rade, gde rade i kolegama sa kojima rade“, navodi se u objavi kompanije uz video.

Bambi ističe da video dele kao podsetnik šta 950 ljudi može da uradi u krizi uz uzajamnu podršku i ljubav prema mestu na kojem rade.

Dodaje se i da su sigurni da je sve bliži dan u kojem će slaviti novi početak.


PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR