субота, април 20, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEDvanaesta pobeda u nizu naših košarkašica

Dvanaesta pobeda u nizu naših košarkašica

Dvanaesta pobeda u nizu! Nase devojke ne znaju za poraz i nastavljaju da dominiraju u Prvoj ženskoj regionalnoj ligi. Ovog puta „zrtva“ je bila ekipa „Lim“ iz komšijskog Priboja. Na startu je bilo 10-0. Prva se u listu strelaca upisala Melanija Dragutinović. Sjajno su je pratile kao i obično što smo navikli fenomenalna Natasa Bućevac, Adelisa Ganihodzić, Edina Mukladzija. Na mali odmor se otišlo pri rezultatu 25-10 za naše devojke.

U drugoj cetvrtini su nase devojke „dodale gas“ pa je rezultat  glasio 27-8. Na poluvremenu rezultat je bio 52-18. Onda je usledilo malo opuštanje. Priliku da igraju su dobile sve igračice, bilo je i egzibicija i igre za našu vernu publiku, koja je i pored derbija na televiziji došla da isprati utakmicu ovih sjajnih devojaka. Smatramo da nisu pogrešili jer su imali priliku da uživaju u dobro ukomponovanom spoju mladosti i iskustva. Treća četvrtina 18-19 za Lim a onda u četvrtoj opet kanonada iz svih mogućih pozicija 26-16 za vise nego ubedljivu pobedu i konačnih 96-43.
Kod gostujuće ekipe istakla se Anela Polovina koja je svoju ekipu koliko-toliko održavala u igri.
Sledeće nedelje smo opet domaćini, opet nedelja 10.03. u 17,30h ovog puta gost nam je ekipa „Play off“ iz Uzica.
Ganihodzić 8, Buđevac 37, Dragutinović 18, Cvijović 8, Šunjevarić, Zejak, Djurović 5, Petaković 2, Aksentijević 2, Mandić 6, Mukladzija 10, Matović

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR