недеља, мај 26, 2024
NaslovnaCRKVE I MANASTIRIЕпископ Атанасије прегледао радове у манастиру Милешеви

Епископ Атанасије прегледао радове у манастиру Милешеви

Његово Преосвештенство Епископ милешевски г. Атанасије посетио је у уторак 2. априла 2024. године манастир Милешеву и том приликом, у пратњи настојатељице манастира Милешеве игуманије Аквилине и протојереја-ставрофора Николе Перковића, прегледао радове који се тренутно изводе у порти манастира на реконструкцији и доградњи тротоара.

Владика је, у разговору са г. Гораном Пушицом и његовим синовима, који су извођачи овог дела радова, упознат са динамиком и обимом радова који се тренутно изводе. Преосвећени је изразио захвалност извођачима на њиховом ангажовању и задовољство динамиком извођења.

Осим дела послова који се изводе у порти манастира Милешеве тренутно су у току и радови на уређењу корита реке Милешевке као и простора поред реке на ком ће бити, према усвојеном плану градње, формиран омањи парк са шеталиштем и пратећим садржајима. Ове радове изводи г. Драган Јасика са својим радницима.

Након обиласка целог градилишта и прегледа целокупног стања Епископ Атанасије је исказао задовољство виђеним стањем а игуманији Аквилини и свим извођачима радова захвалност на усрдном ангажовању око уређења, реконструкције и доградње манастирског комплекса.

IZVOR: https://milesevskaeparhija.rs

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR