петак, март 29, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEОПШТИНА ПРИЈЕПОЉЕ ПОЗИВА ГРАЂАНЕ ДА УЧЕСТВУЈУ СВОЈИМ ПРЕДЛОЗИМА У КРЕИРАЊУ БУЏЕТА

ОПШТИНА ПРИЈЕПОЉЕ ПОЗИВА ГРАЂАНЕ ДА УЧЕСТВУЈУ СВОЈИМ ПРЕДЛОЗИМА У КРЕИРАЊУ БУЏЕТА

У циљу што транспарентнијег трошења јавних средстава и побољшања услова живљења и пословања на   територији,  општинe  Пријепоље  и ове године, упућује

ПОЗИВ

Суграђанима  и осталим заинтересованим странама да се својим предлозима,сугестијама ,па и примедбама, активно укључе у креирање буџета општине Пријепоље за 2020.годину и одређивању приоритета у доношењу планова потрошње у оквиру буџета општине. С   једнаком  пажњом разматраћемо,  и предлоге за пројекте од стратешког интереса,као и мале пројекте који ће грађанима  месних заједница,насеља или улица учинити услове живота бољим и оплеменити животни простор. На овај начин,својим идејама, помажете да  део  буџета буде намењен за пројекте, за које  се  утврди  да су од великог интереса за локалну заједницу. У 2020.години ћемо за предлоге грађана издвојити 10.000.000,00 а на основу ранг листе ваших предлога. Ваше ангажовање ће допринети  равномерном, реалном и транспарентном трошењу буџетских средстава, на задовољство грађана са једне стране  и руководства и запослених у општини Пријепоље са друге стране. Тиме ћете утицати на креирање локалне политике  и изградњу међусобног поверења,  између   Управе  и  грађана, са циљем  задовољавања  ваших  потреба.

Своје предлоге и идеје  можете  дати   на е-маил адресу   budzetprijepolje@gmail.com   или попуњавањем анкетног листића  на шалтеру у општинском услужном центру, најкасније до 30.11.2020.године.

Очекујемо вас и на јавној расправи о предлогу буџета,  која  ће  се  одржати   у сали за састанке  Општинске управе    30.11.2020.године, са почетком  у 10.часова.

Анкетни листић 

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR