петак, мај 24, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEŽENA PRIJAVILA MUŠKARCA KOJI SE RASPITIVAO ZA NJENU DECU: Policija iz Prijepolja...

ŽENA PRIJAVILA MUŠKARCA KOJI SE RASPITIVAO ZA NJENU DECU: Policija iz Prijepolja istražila slučaj i saopštila o čemu je reč

Policijska uprava u Prijepolju preduzela je sve mere i radnje iz svoje nadležnosti, postupajući po prijavi tridesetjednogodišnje žene da joj je na vrata došao nepoznati muškarac koji se raspitivao da li ima decu staru od šest meseci do dve godine pošto radi anketu o njihovim navikama.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova obavestili su Osnovno javno tužilaštvo u Prijepolju, po čijem nalogu je proverama utvrđeno da je reč o osobi koja je za potrebe Unicefa, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Ministarstvom prosvete, sprovodila anketu, od 28. do 31. oktobra na području opštine Prijepolje.

– Apelujemo na građane da na društvenim mrežama ne objavljuju neproverene informacije kako ne bi izazvali uznemirenje među roditeljima, a ukoliko imaju saznanja o ovakvim ili sličnim događajima, to bez odlaganja prijave policijskoj upravi ili stanici policije – saopštili su iz policije.

Kurir.rs/Telegraf

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR