Због радова измене у режиму саобраћаја, нема возила, мокри коловози

Због радова на обележавању холизонталне сигнализације на коловозу на ауто-путу од петље Бешка до петље Нови Бановци до 4. маја биће затворена за саобраћај претицајна трека.

Радови ће се обављати од 7 до 17 часова, а саобраћај ће бити преусмерен на возну траку.

аутопут, пут
EPA-EFE (Ronald Wittek)

На ауто-путу од петље Инђија до петље Бешка у смеру ка Новом Саду до 17 часова одвијају се такође радови на обележавању хоризонталне сигнализације на коловозу.

Радови ће се изводити у покрету, и у зони радова затвара се претицајна саобраћајна трака, а саобраћај се преусмерава на возну саобраћајну траку.

На деоници Аљиновићи – Сјеница до 15. маја у току су радови на појачаном одржавању, саобраћај се одвија нормално и уз адекватну саобраћајну сигнализацију и опрему.

На деоници Обреновац – Београд до 31. маја планирани су радови на санацији клизишта “Дубоко”. У току извођења радова повремено ће бити обустављен саобраћај у трајању од по 3 минута у једном смеру.

На наплатним станицама на аутопутевима нема задржавања возила, а према информацијама Управе граничне полиције од 13 и15 часова нема задржавања возила ни на граничним прелазима.

С обзиром на забрану кретања уведену због епидемије корона вируса, на путевима у Србији, као и унутар градова и већих насељених места, возила готово и да нема, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

АМС додаје да, међутим, возаче који имају радну обавезу и због ње путују, очекују мокри коловози и смањена видљивост.

прогноза, време, киса, падавине
РТВ (Александар Галић)

Према последњим информацијама добијеним од ЈП “Путеви Србије” и Управе граничне полиције, на наплатним рампама и путничким и теретним терминалима граничних прелаза у земљи нема задржавања.

АМСС подсећа да су, на основу одлуке о увођењу ванредног стања због епидемије корона вируса, границе Републике Србије затворене за све држављане.

Измене у режиму саобраћаја због радова на путевима

Радови на мосту преко Трешњице на путу Љубовија – Рогачица траћаје до 1. јуна, а саобраћај за путничка возила преко моста одвијаће се наизменично, док је за теретна возила до три тоне на снази забрана преласка преко моста.

Алтернативни правац је пут Ваљево – Дебело брдо – Рогачица.

Због радова на делу пута између Куле (Бачка Топола) и Врбаса (Савино Село) возила се пуштрају наизменично до 21. новембра.

На ауто-путу у зони петље Појате у току су радови на санацији коловоза у смер Београд-Ниш. У зони радова саобраћај се одвија у зауставној траци, а планирано еј да радови трају до 27. маја.

Због појачаног одржавања деонице Паковраће (Марковица) – Ужице возила се пуштају наизменично до 30. јуна.

На делу измешу петље Сириг и петље Бешка ка Београду у току су радови у покрету на обележавању средишње линије. Радови се обављају од 7 до 15 часова и трајаће до 3. маја.

У зони радова затворена је претицајна, а саобраћај је преусмерен на возну саобраћајну траку.

На наплатним станицама на аутопутевима нема задржавања возила, а према информацијама Управе граничне полиције од 17 и15 часова нема задржавања возила ни на граничним прелазима.

Leave a Reply