недеља, јул 21, 2024
NaslovnaINFOZatvaraju se pojedini prelazi sa Crnom Gorom – u toku su radovi

Zatvaraju se pojedini prelazi sa Crnom Gorom – u toku su radovi

Turistička sezona se zahuktava, koferi se pakuju, a ako krećete kolima na letovanje put Crne Gore, verovatno razmišljate kojim putem je najbolje da idete, da ne biste čekali previše na granici, piše portal B92.

Zahvaljujući jednom od komentara da je najbolje da se izbegnu prelazi Rožaje i Jabuka zbog radova na putu i obustavljanja saobraćaja na po 4 sata dnevno, poslat je upit o stanju na ovim prelazim AMCCG (Auto-moto Savez Crne Gore).

Ukoliko želite da izbegnete gužvu, najbolje je da izbegnete ova dva prelaza ili da planirate da do granice stignete u vremenskom intervalu kada rade.

Granični prelaz Jabuka

“Zbog izvođenja radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M-6 deonica Mihajlovica-Pljevlja, odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 9 do 11 i od 13 do 15 sati. Ovo je deonica puta graničnog prelaza Ranče/Jabuka – Pljevlja”, kažu iz AMSCG.

Ovaj režim saobraćaja će biti na snazi do 15. jula.

Granični prelaz Rožaje

Kao i na prelazu Jabuka, i na ovom prelazu će do 15. jula doći do potpune obustave saobraćaja u terminu od 9-11 i od 13 do 15 časova zbog izvođenja zemljanih i tunelskih radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M-5 deonica Rožaje-Špiljani.

“Mimo ovih termina saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom”, poručuju iz AMSCG.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR