недеља, мај 26, 2024
NaslovnaSRBIJAVučić čestitao je Ramazanski bajram

Vučić čestitao je Ramazanski bajram

Ramazanski bajram je izuzetna prilika da pokažemo solidarnost, razumevanje i uzajamno poštovanje u cilju ličnog i opšteg napretka svih naših građana, poručio je predsednik.


 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Ramazanski bajram uz poruku da je to prilika da se pokaže solidarnost, razumevanje i uzajamno poštovanje u cilju ličnog i opšteg napretka svih građana.

Vučić je čestitao reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu ef. Nasufoviću, predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji Mevludu ef. Dudiću i svim vernicima Islamske zajednice Srbije.

U čestitki se kaže:

– Povodom velikog islamskog praznika Ramazanskog bajrama, svim vernicima Islamske zajednice Srbije i Vama lično upućujem najsrdačnije čestitke. Ramazanski bajram je izuzetna prilika da pokažemo solidarnost, razumevanje i uzajamno poštovanje u cilju ličnog i opšteg napretka svih naših građana.

Želim Vam da, nakon svetog meseca posta i molitvi, praznične dane provedete u dobrom zdravlju, porodičnoj sreći i duhovnom blagostanju – navodi se u čestitki predsednika Vučića, saopštila je Pres služba predsednika Republike.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR