петак, април 19, 2024
NaslovnaMODAVisoke štikle su Vam noćna mora, ovih par trikova će vas preporoditi

Visoke štikle su Vam noćna mora, ovih par trikova će vas preporoditi

Ništa lepše, ali ni neudobnije od visokih štikli.

Obožavamo štikle, a često smo spremne da trpimo velike bolove i žuljeve samo da bismo bile lepe.

Verovatno vam se desilo da se pitate kako to da druge žene izgledaju opušteno dok nose visoke potpetice, a vi jedva stojite na nogama.

Istina je da ne postoje visoke štikle od kojih vas noge ne bole tako da ono što je sigurno jeste da sve žene trpe bolove kada nose štikle, ali postoje mali trikovi koje neke žene primenjuju koji mogu da vam pomognu.

Ovo su neki za koje smo mi čuli da mogu dosta da pomognu pa nije na odmet da isprobate neki.

Oblepite prste lepljivom trakom

Svaka od nas ima lepljivu traku u kući pa je potrebno samo da se setite ovog trika sledeći put kada se spremate za islazak i želite da obujete baš te vrtoglavo visoke potpetice. Sve što trebate da uradite jeste da spojite domali i srednji prst trakom.

Screenshot_2019-02-18 stikle salonke - Google претрага

Koristite uložak za cipele

Ove super uloške možete da kupite, ali zapravo ne morate da dajete dosta novca. Napravite ga same od neke tkanine koju imate u kući. Tako ćete smanjiti pritisak na stopalo i trenje.

Ne zaboravite da namažete kremu

Neka vam stopala budu masna kako biste izbegle trenje i bol. Znate kako uvek imate crvenilo na kritičnim tačkama? Krema će zbog masnoće sigurno umanjiti pojavu žuljeva.

Koristite suvi šampon

Sprečite da vam se stopala znoje uz pomoć suvog šampona ili bebi pudera.

Hanzaplast pre pojave žuljeva

Koja su vaš akritična mesta kada nosite štikle? To su mali prst i zadnji deo stopala. Odmah ih zaštitite, zalepite hanzaplast preko njih i imkaćete mnogo prijatnij eiskustvo u nošenju visokih štikli. Naravno, nemojte mazati kremu pre lepljenja jer koža mora da bude suva.

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR