уторак, јун 25, 2024
NaslovnaKOMŠILUKВарошани у понедељак , пријепољци у уторак усвајају буџет

Варошани у понедељак , пријепољци у уторак усвајају буџет

Варошани ће у општинској каси идуће године имати 830,7 милиона динара, што је више него што су имали ове године. Иначе на дневном реду седнице ће се наћи 18 тачака.

Комшије пријепољци према дневном реду који је за двадесето заседање Скупштине општине предложила председница Стана Марковић, одборници ће се изјаснити о буџету за 2019.годину који би, како је одлуком предложено, требало да буде већи за 6,9 одсто у односу на овогодишњи. Чак четири од тринаест тачака дневног реда односе се на нека од питања којима се регулише комунална област, а једна од њих је и разматрање Извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈКП“Лим“ за девет овогодишњих месеци.

Предложен је и Програм рада Скупштине општине у наредној години као и кадровски план Општинске управе и Туристичке организације. На овој седници, после истека једногодишњег мандата као вршиоца дужности, биће разрешен дугогодишњи директор Музеја Славољуб Пушица, а предложено је да дужност директора годину дана обавља Звонко Мандић, уредник музичког програма у Дому културе.

Пријепоље инфо

 

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR