недеља, јул 14, 2024
NaslovnaINFOU utorak Ratajska bez struje

U utorak Ratajska bez struje

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Užice, Pogon Prijepolje radi na redovnom održavanju deonice niskonaposnke mreže koja se napaja sa TS 10/0,4kV Kaldrma-izvod Ratajska sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu.

U utorak 30. januara u periodu od 09:00 do 15:00 časova bez električne energije biće korisnici na sledećim lokacijama: Osnovna škola „Milosav Stiković“ Ratajska i naselje oko škole.

– Ogranak Elektrodistribucija Užice, Pogon Prijepolje kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje – navodi se u saopštenju Ogranak Elektrodistribucija Užice, Pogon Prijepolje.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR