петак, мај 24, 2024
NaslovnaCRNA HRONIKATUGA! DEČAK (2) PREMINUO UOČI SVOG ROĐENDANA: Mališan nastradao u požaru u...

TUGA! DEČAK (2) PREMINUO UOČI SVOG ROĐENDANA: Mališan nastradao u požaru u Bačkom Petrovcu

Tragedija se dogodila u nedelju oko 11 časova prepodne kada je nesrećnog mališana tetka zatekla bez svesti u prostoriji punoj dima.

Mališan (2) iz Bačkog Petrovca koji je nastradao u požaru koji je, kako se sumnja, izazvala šerpa na šporetu, preminuo je uoči svog rođendana, saznaje „Blic“.

Kako se saznaje, roditelji preminulog dečaka objavili su 4. oktobra 2020. godine na društvenim mrežama fotografiju nastalu ispred porodilišta. Majka i otac držali su nosilicu u kojoj je bila beba.

Podsetimo, tragedija se dogodila u nedelju oko 11 časova prepodne kada je nesrećnog mališana tetka zatekla bez svesti u prostoriji punoj dima. Odmah je pozvala Hitnu pomoć čiji su lekari pokušavali da reanimiraju mališana na putu do Dečije bolnice u Novom Sadu gde je nažalost ubrzo i preminuo.

Na lice mesta izašla je i vatrogasna jedinica koju su pozvale komšije čim su videle dim i odmah ugasila požar koji je kako se sumnja izazvala šerpa na šporetu u kojoj je ostao da se kuva ručak.

Budući da mališan nije imao vidljivih povreda niti opekotina na telu, lekari osnovano sumnjaju da je preminuo usled gušenja ali je po službenoj dužnosti njegovo telo poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR