недеља, мај 26, 2024
NaslovnaINFOSVI TVRDE DA JE IVANA U BOLNICI ŠTITILA DEČKA KOJI JE BRUTALNO...

SVI TVRDE DA JE IVANA U BOLNICI ŠTITILA DEČKA KOJI JE BRUTALNO PRETUKAO, A ISTINA JE SKROZ DRUGAČIJA: Brat prebijene devojke ispričao šta se zaista desilo nakon napada!

U javnosti se pojavila priča da je Ivana Filipović pokušala da zaštiti Đorđa Lackovića, koji je osumnjičen da je brutalno prebio i to prilikom prijema u bolnici.

Ivana, navodno, nije htela da prizna kako je povređena i kako je dobila opekotine već je želela da kaže kako je zadobila brojne povrede i opekotine po telu, već je lekarima rekla da se povredila prilikom pada. Tek kada su lekari pozvali policiju, ona je priznala da je prebijena pod pritiskom iskusnih policijskih ispitivača.

Preovladalo je to što su joj policajci rekli da je očigledno da je prebijena i da

nije pala, a nakon toga objasnili da bi to moglo da se ponovi. Međutim, Ivanin brat kaže da ništa od ovoga nije tačno kao i da devojka uopšte nije štitila svog napasnika.

„Ivana u svojoj izjavi nije branila Đorđa i nije tačno da je rekla da je pala na stepenice kako bi ga zaštitila! Inače, moja sestra je uprkos svim povredama koje ima u stabilnom stanju i pod konstantnim je lekarskim nadzorom“, rekao je on za Kurir.

Inače, Ivana je napadnuta u novosadskom stanu gde je živela zajedno sa dečkom. Uzrok napada je, najverovatnije, ljubomora a u bolnici su joj ustanovili da ima višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša i plućnog krila, probušena joj je plućna maramica a imala je i krv u plućima. Takođe, devojka je zadobila brojne opekotine od pegle po ekstremitetima ali i ubode i posekotine po butinama.

(Kurir.rs/M.Č./Foto: Privatna arhiva, Printscreen Facebook)

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR