недеља, јул 14, 2024
NaslovnaNOVA VAROŠSVE POHVALE ZA GRAĐANE I POLICAJCE PRIJEPOLJA,PRIBOJA,NOVE VAROŠI(VIDEO)

SVE POHVALE ZA GRAĐANE I POLICAJCE PRIJEPOLJA,PRIBOJA,NOVE VAROŠI(VIDEO)

Na teritorji Zlatiborskog okruga potvrđeno je 19 slučajeva infekcije  korona virusom.U Užicu i Novoj Varoši po četrvoro, Prijepolju troje, dok u Bajinoj Bašti, Požegi i Čajetini po dva slučaja, a  Priboju i Sjenici po jedan inficiran.
Pooštrene su  mere u suzbijanju ove infekcije pa je produžen  policijski čas sa početkom u subotu od 13h do ponedeljka u 05 časova.

Redakcija portala Prijepole INFO je danas obišla gradove Prijepolje, Priboj i Novu Varoš u toku policijskog časa.Polazna tačka nam je bila kod Manastira Mileševo tačno u 13h.Prolazeći  kroz sporedne ulice i sam centar Prijepolja nismo zatekli šetače, automobile , otvorene prodavnice što dokazuje svest i odgovornost naših sugrađana u borbi protiv korona virusa.

Iz Prijepolja smo krenuli  za Priboj , gde zatičemo istovetni prizor, na ulicama samo policija koja patrolira i budno prati dešavanja proveravajući svakog prolaznika kao i vozila.Ekipa je obišla Novi i Stari Priboj gde smo provereni na svakom policijskom punktu što možemo pohvaliti policiju za savesno obavljanje posla.Uz proveru naših dozvola i željama za srećan put nastavili smo dalje put Nove Varoši.

Na ulazu u Novu Varoš primećujemo takođe prazne ulice  , samo patroliranje policije.Proveravanje svakog ko se kreće, posedovanje potrebne dokumentacije.Na relaciji Prijepolje, Priboj ,Nova Varoš sretali smo samo nekoliko šlepera i dostavna vozila koji su imali potrebnu dozvolu.Sve u svemu velika pohvala za građane na  velikoj odgovornosti, i svesti  u vanrednoj situaciji, a pohvale i za Policiju na savesnom obavljanju svog posla.

Pri povratku za Prijepolje obišli smo i prigradska naselja Kolovrat, Veliku Župu i Brodarevo, što možete pogledati u video snimcima.

Direktor policije Vladimir  Rebić je opravdano pohvalio policijsku upravu Prijepolje jer smo se i mi danas uverili i nismo našli  ni jedno lice u  prekršaju od 13h-17h obilazeći pomenute gradove.

OstaniKodKuće       Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR