четвртак, јун 13, 2024
NaslovnaNOVA VAROŠ“SVE OVO IMA VEZE SA MOJOM POLITIČKOM FUNKCIJOM” Predsednik SO Nova Varoš...

“SVE OVO IMA VEZE SA MOJOM POLITIČKOM FUNKCIJOM” Predsednik SO Nova Varoš kome je jutros zapaljen automobil STRAHUJE ZA BEZBEDNOST

Automobil Nikole Jelića, predsednika SO Nova Vaoš marke “pežo 208” izgoreo je noćas između 3.10 i 3.15. Vozilo je prethodne večeri oko 22.00 sata parkirala njegova ćerka ispred porodične kuće. “Pežo” je potpuino izgoreo a “škoda oktavija”, službeno vozilo koje je vlasništvo Srbija šuma gde je zaposlen, oštećeno je u požaru.

Nikola Jelić
FOTO: RAS SRBIJA
Nikola Jelić

On je inače otac petroro dece, zbog čega kaže da posebno oseća strah.

U požaru nije bilo povređenih osoba. Policija je obavila uviđaj posle čega će biti utvrđene sve okolnosti ovog događaja.

„Nažalost, jutros u tri sata se desio požar, probudio me je načelnik MUP-a, jer ne bi ni primetio, spavam u sobi koja ne gleda na ulicu. Materijalna šteta je takva kakva jeste, dok je živ čovek on će i da zaradi. U sobama iznad zapaljenog automobila spavao mi je sin i najmlađa kćerka, u sobi do još dve kćerke i pored majka, da vam ne pričam kakve su to detonacije bile i plač dece. Sinu je od stresa krenula i krv na nos. Porazbijana su stakla na butiku i tenda je počela da gori. Sreća da su vatraogasci došli na vreme da vatra nije uhvatila potkrovicu kuće, jer da se to desilo nas šestoro bi noćas završilo našu životnu priču”, rekao je za Nikola Jelić.

On je dodao da u svom životu nikada nije imao nikakvih problema, dok nije počeo sa politikom.

„Spustio se nekakav kriminal u ovaj grad. Pre par godina su mi na drugom automobilu bušene gume, podmetano svašta. Ono što se pitam, a poslao sam i samom vrhu države da me prime, ne znam do koje granici se ide. Koga sam ugrozio da mi ovako rade. Tačno je i da sam pre četiri dana smenjen sa mesta direktora Srbijašuma a imam i ponudu od generalnog direktora za neko napredovanje. Pre tri dana sam i udavao kćerku. Ovo pokazuje neku zlobu i ovo normalan čovek ne može da uradi, možda neko koje alkoholisan ili pun droge ali ne opravdavam. Svi mi imamo porodicu i decu i ne valja ovo raditi”, kaže Jelić.

Prema njegovim rečima ovog puta je debelo ugrožena njegova porodica i vinovnik će se naći.

„Ima u ovom gradu puno kamera, ali ne bi o tome, na tragu smo. Ipak sam ja presednik SO, privatnik i otac petoro dece”, rekao je Jelić.

 

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR