уторак, јун 25, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEStranke u Prijepolju spremne za izbore u martu

Stranke u Prijepolju spremne za izbore u martu

Parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori biće održani u martu sljedeće godine, to je već evidentno. Lokalna vlast sastavljena iz koalicije autentičnih predstavnika bošnjačkog i srpskog naroda, ako je sudeći prema riječima brojnih građa Prijepolja i mještana okolnih sela, uradila je više nego nekoliko prethodnih vladajućih saziva. No, ključnu riječ imat će upravo građani u martu 2020. godine. Iz najjačeg bošnjačkog činioca u vlasti, Stranke pravde i pomirenja ističu da su spremni za predstojeće izbore. Najavili i agendu za Prijepolje, te pretenziju da budu najjača stranka na lokalu.
U redovima Srpske napredne stranke, koja je odnijela najviše glasova na prethodnim izborima na lokalu kažu da je sve spremno za izbore. Kao glavnu prednost ovog vladajućeg saziva ističu činjenicu da se dosta radilo na terenu, te da se nisu bavili mahinacijama. U Novoj Srbiji zadovoljni koalicionim partnerima, izražena želja da tako ostane i u budućem sazivu. Iz SPS-a poruka da je najbitnije ispoštovati demokratsku proceduru, a da će građani ipak dati konačni sud.
Da li će se na birališta ići pretposljednje ili posljednje nedjelje marta “prelomiće” rukovodstvo najjače partije u državi, poslije konsultacija sa liderom Aleksandrom Vučićem i poslije sjednica organa stranke, koje bi trebalo da se održe najvjerovatnije do kraja septembra, saznaju Večernje novosti.
Izvori ovog lista tvrde da bi rukovodstvo SNS tada trebalo sve detaljno da analizira, i situaciju u zemlji i okruženju, ali i da razmatraju ko zaslužuje da se nađe na stranačkim izbornim listama.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR