Štab u Užicu poziva organizatore maturskih proslava, roditelje i decu da, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, postupe odgovorno i odlože održavanje proslava i na taj način ispoštuju preporuke epidemiologa.

0
352

Gradski štab za vanredne situacije grada Užica ukazuje da je došlo do očekivanog povećanja broja slučajeva zaraženih virusom Kovid 19, što je posledica nepridržavanja preventivnih mera zaštite i preporuka nadležnih organa.
Štab poziva organizatore maturskih proslava, roditelje i decu da, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, postupe odgovorno i odlože održavanje proslava i na taj način ispoštuju preporuke epidemiologa.
Ukoliko se odluče za održavanje proslava još jednom skrećemo pažnju da je od posebnog značaja da se i organizatori i učesnici skupova strogo pridržavaju datih preporuka, koje podrazumevaju nošenje zaštitnih maski i održavanje preporučene distance.
Uzimajući u obzir datu situaciju nadležni organi Gradske uprave će vršiti strogu kontrolu sprovođenja preventivnih mera prilikom okupljanja.
Tokom narednih dana štab će pratiti razvoj epidemiološke situacije i u zavisnosti od aktuelnog stanja preduzimati neophodne mere, uključujući zabrane okupljanja, ograničavanje radnog vremena ugostiteljskih objekata i druge mere u skladu sa odlukama Kriznog štaba Republike Srbije.

Gradski štab za vanredne situacije grada Užica

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име