недеља, мај 26, 2024
NaslovnaUŽICEŠtab u Užicu poziva organizatore maturskih proslava, roditelje i decu da, s...

Štab u Užicu poziva organizatore maturskih proslava, roditelje i decu da, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, postupe odgovorno i odlože održavanje proslava i na taj način ispoštuju preporuke epidemiologa.

Gradski štab za vanredne situacije grada Užica ukazuje da je došlo do očekivanog povećanja broja slučajeva zaraženih virusom Kovid 19, što je posledica nepridržavanja preventivnih mera zaštite i preporuka nadležnih organa.
Štab poziva organizatore maturskih proslava, roditelje i decu da, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, postupe odgovorno i odlože održavanje proslava i na taj način ispoštuju preporuke epidemiologa.
Ukoliko se odluče za održavanje proslava još jednom skrećemo pažnju da je od posebnog značaja da se i organizatori i učesnici skupova strogo pridržavaju datih preporuka, koje podrazumevaju nošenje zaštitnih maski i održavanje preporučene distance.
Uzimajući u obzir datu situaciju nadležni organi Gradske uprave će vršiti strogu kontrolu sprovođenja preventivnih mera prilikom okupljanja.
Tokom narednih dana štab će pratiti razvoj epidemiološke situacije i u zavisnosti od aktuelnog stanja preduzimati neophodne mere, uključujući zabrane okupljanja, ograničavanje radnog vremena ugostiteljskih objekata i druge mere u skladu sa odlukama Kriznog štaba Republike Srbije.

Gradski štab za vanredne situacije grada Užica

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR