уторак, 28 новембра, 2023
HomePRIJEPOLJESARADNJA SA OPŠTINOM LUČANI NA SPORTSKOM PLANU

SARADNJA SA OPŠTINOM LUČANI NA SPORTSKOM PLANU

Na danasnjem sastanku u Guči Predsednik opštine Lučani Milivoje Dolović sa saradnicima primio je Predsednika sportskog saveza Prijepolja Milovana Milićevića.

Na sastanku produbljeni odnosi na sportskom planu kako u sportskim nadmetanjima tako i predlozima o sportskoj infrastrukturi.Jedna od glavnih tački danasnjeg sastanka je i predlog opštine Lučani za prijem u MOSI.

 -Gospodin Milićević nam je predočio uspehe i probleme u oblasti sporta u Prijepolju o uspesima Prijepoljskih sportista kroz klubive a i kroz MOSI lgre. Mislim da ćemo i mi kao opština ubrzo uputiti zahtev članicama MOSI za prijem naše opštine. Kako nam je Milićević rekao da su MOSI jedna od najvećih amaterskih sportskih desavanja na Balkanu, pa bi nam iskreno i bila draž da i mi budemo jedan deo te manifestacije. Imamo stabilan sportski savez a i opštinu da to podrži. Izjavio je predsednik opštine Lucani Dolović.

FOTO PRIVATNA ARHIVA / Na slici Predsednik opštine Lučani Milivoje Dolović podpresednik Miloš Jovičič predsednik sportskog saveza Lučani Miroslav Bogićević sa saradnicima i predsednik sportskog saveza Prijepolja Milovan Milićević.

Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR