уторак, март 5, 2024
NaslovnaINFOPrezentovan projekat rekonstrukcije Zdravstvenog centra Užice

Prezentovan projekat rekonstrukcije Zdravstvenog centra Užice

Prezentovan projekat rekonstrukcije Zdravstvenog centra Užice

Rekonstrukcija će trajati 4 godine

U prisustvu predstavnika Zdravstvenog centra i Opšte bolnice Užice, JP “Užice razvoj” i Grada Užica firma “Set Šabac” prezentovala je projekat rekonstrukcije Zdravstvenog centra Užiice. Projekat je prikazan u 3D formatu, tako da su prisutni imali priliku da vide kako će posle kompletne rekonstrukcije izgledati ovaj bolnički komleks.

Za sredu 2. februar zakazan je sastanak Komisije za planove u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, gde bi trebalo da bude usvojen urbanistički projekat za kompletnu rekonstrukciju Zdravstvenog centra i Opšte bolnice Užice.

Nakon usvajanja urbanističkog projekta stiču se uslovi za podnošenje zahteva za lokacijske uslove i izradu projekta za građevinsku dozvolu.

Podsetimo, rekonstrukcija i dogradnja Zdravstvenog centra i Opšte bolnice Užice jedan je od najvećih projekata koji će kroz četiri godine biti realizovan u Užicu. Sama vrednost radova koja je procenjena na oko 80 miliona evra i rok od četiri godine dovoljno govore o obimu radova koji će biti izvedeni. Ovo praktično znači da će cela bolnica biti rekonstruisana, a biće izgrađeno i novih sedam do deset hiljada kvadratnih metara. Kada radovi budu završeni Zdravstveni centar Užice će, kako je najavljeno, dobiti status Kliničko bolničkog centra.

Izvor: uzice.rs

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR